Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο πρώην επικεφαλής του Tomb Raider στην Microsoft

Ο πρώην επικεφαλής του Tomb Raider στην Microsoft

Tuesday, 17 Apr 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Νίκος Σκοδριάνος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/a4/15/darrell-gallagher-34-1523966590.jpg
 

Ο πρώην επικεφαλής του Tomb Raider στην Microsoft

Ο Darell Gallagher ήταν και lead artist στην Rockstar.

Ο Darell Gallagher, γνωστός από την δουλειά του στο Tomb Raider και πρώην επικεφαλής της Activision, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Xbox και στην ηγετική ομάδα της Microsoft Studios.

Την είδηση ανακοίνωσε μέσω Τwiter ο Matt Booty, επικεφαλής της Microsoft Studios. Από την πλευρά του ο Gallagher, ο οποίος κατείχε διευθυντiκές θέσεις σε Sony, Rockstar Games (ως lead artist), Crystal Dynamics/Eidos Interactive, Square Enix και Activision, απάντησε ότι είναι ενθουσιασμένος για την νέα του δουλειά.

Παράλληλα ο Booty υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες στη E3 2018, η οποία θα γίνει το ερχόμενο Ιούνιο. Λέγεται άλλωστε, ότι η φετινή παρουσίαση της Microsoft, η οποία θεωρείται ως η πιο σημαντική των τελευταίων ετών, θα έχει κι άλλες σημαντικές αποκαλύψεις. Άραγε ο Darrel Gallagher ετοιμάζει ένα νέο exclusive; Για να δούμε.

Διαβάστε περισσότερα για τη συνέντευξη τύπου της Microsoft στην E3 2018 και συζητήστε για την E3 2018 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification