Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις BioWare: "Μάθαμε από τα λάθη μας στο Mass Effect: Andromeda

BioWare: "Μάθαμε από τα λάθη μας στο Mass Effect: Andromeda

Monday, 16 Apr 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f0/ab/2c/mass-effect-andromeda-48-1523915537.jpg
 

BioWare: "Μάθαμε από τα λάθη μας στο Mass Effect: Andromeda

Τα επόμενα games πρέπει να έχουν καινοτομίες και νέες εμπειρίες.

Ο Casey Hudson, νέος General Manager της BioWare, ο οποίος επέστρεψε πέρυσι στην Αμερικανικη εταιρεία μετά από χρόνια, δήλωσε ότι το Mass Effect: Andromeda έγινε ένα καλό μάθημα στους developers για τα μελλοντικά games της εταιρείας.

Τον περασμένο μήνα έφυγε από την Bioware ο επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας των Mass Effect 1 και 2, Drew Karpyshyn, ο οποίος είχε επιστρέψει από το 2015 για να εργαστεί στο Anthem. Σε δήλωσή του πριν από λίγες ώρες, ο Hudson παραδέχθηκε ότι ήταν εκνευριστικό τόσο για την BioWare, όσο και για εμάς, το γεγονός ότι δεν κυκλοφόρησε κάποιο story DLC όπως ζήτησαν οι παίκτες. Η εταιρεία αφοσιώθηκε πλήρως στο Anthem.

Για το Mass Effect: Andromeda ωστόσο, ο Casey Hudson τόνισε πως "Αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή που επαναπροσδιόρισε τους στόχους της BioWare. Ότι πρέπει να προσφέρουμε στους παίκτες νέες εμπειρίες και καινοτομία, αλλά να μείνουμε προσηλωμένοι στα στοιχεία του κόσμου, των χαρακτήρων και της ιστορίας, κάτι που περιμένουν και οι παίκτες από τα games μας. Τα νέα μας games πρέπει να δώσουν νέες ιστορίες και εμπειρίες κι αυτό να το δουλέψουμε μαζί με τους παίκτες, κάτι που γίνεται ήδη με το Anthem το οποίο δεν θα έχει σχέση με ότι έχετε παίξει και αν το υλοποιήσουμε σωστά τότε θα αισθανθείτε ότι θα έχει ξεκάθαρα την υπογραφή της BioWare".

Διαβάστε όσα γνωρίζουμε για το Anthem και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification