Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις NIS America: "Η Sony δεν είναι φιλική με τους μικρούς publishers"

NIS America: "Η Sony δεν είναι φιλική με τους μικρούς publishers"

Wednesday, 11 Apr 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/14/65/0f/SNK-Heroines-Tag-Team-Frenzy-Athena-Kula-Kukri-27-1523263505.jpg
 

NIS America: "Η Sony δεν είναι φιλική με τους μικρούς publishers"

Ο πρόεδρός της ανακάλεσε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/4/18] Σε συνέντευξή του στο MCV, ο πρόεδρος της NIS America, Takuro Yamashita, δήλωσε ότι η Sony δεν είναι φιλική με μικρούς publishers, όπως η εταιρεία του.

"Η Sony ενδιαφέρεται μόνο για τους μεγάλους publishers της Ιαπωνίας και όχι για τους μικρούς όπως εμείς. Στο Nintendo Switch πολλά games κάνουν διπλάσιες πωλήσεις σε σχέση με αντίστοιχα του PS4. Υπάρχουν πάρα πολλά PS4 games τα οποία θα κυκλοφορήσουν μελλοντικά και η συγκεκριμένη αγορά έχει πολύ ανταγωνισμό" δήλωσε συγκεκριμένα.

Προφανώς ο Yamashita διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι ενδεχομένως οι ειδήσεις και τα βίντεο των games της NIS δεν προβάλλονται τόσο από την Sony στο PlayStation blog και το PlayStation channel αντίστοιχα, όσο αυτά άλλων εταιρειών, όπως επίσης και για το θέμα ποσοστών. Η NIS America υπέγραψε συμφωνία με την SNK και στη συνέχεια με την Nintendo, για να δημιουργήσουν την retail έκδοση του SNK Heroines: Tag Team Frenzy, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Switch. Η Sony θα την διαθέσει μόνο ψηφιακά μέσω PSN.

[UPDATE: 11/4/18 - Ανάκληση δήλωσης] Ο πρόεδρος της NIS America, Takuro Yamashita, ανακάλεσε την προχθεσινή δήλωσή του για την Sony, στην οποία έλεγε ότι η Ιαπωνική εταιρεία "δεν είναι φιλική προς μικρούς publishers σαν εμάς".

"Πίστευα ότι κάποιες πληροφορίες εκ των έσω θα ενδιέφεραν το MCV στη συνολική συζήτησή μας, αλλά τέτοιου είδους διάλεκτος δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια. Απολογούμαι προς την SNK και την Sony για τις δηλώσεις μου αν τους έκανα να δουν αρνητικά την συνεργασία στο PS4 με οποιοδήποτε τρόπο". Επίσης, πήρε ως NIS America όλη την ευθύνη της συμφωνίας με την SNK για το SNK Heroines: Tag Team Frenzy στο Switch.

Πιθανόν οι δηλώσεις του προέδρου της NIS America ενόχλησαν κάποιους συνεργάτες του κι έτσι αποφάσισε να τις ανακαλέσει. Ωστόσο, στην αρχική του συνέντευξη στο MCV, ο πρόεδρος της εταιρείας είχε αναφέρει αρκετές πληροφορίες (σ.σ. πιθανόν χωρίς καν να σκεφτεί πιθανές αντιδράσεις) αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το PS4 έχει πάρα πολλά games και ότι τα μικρά games δεν πουλάνε τόσο καλά.

Διαβάστε περισσότερα για τις φήμες περί κυκλοφορίας του PS5 και συζητήστε για το PlayStation στο παρακάτω subforum.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification