Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Activision καλοβλέπει το Battle Royale genre

Η Activision καλοβλέπει το Battle Royale genre

Friday, 04 May 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f6/67/a2/overwatch-characters-18-1520981170.jpg
 

Η Activision καλοβλέπει το Battle Royale genre

"Τα Battle Royale games της έχουν στερήσει παίκτες και χρήμα". [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 14/3/18] Η Activision βλέπει με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να δημιουργήσει το δικό της Battle Royale game.

Σύμφωνα με το Dow Jones Newswire, η εταιρεία επενδύσεων Oppenheimer ανέβασε την αξία των μετοχών της Activision Blizzard από τα 70 στα 87 δολάρια έκαστη και πρόσθεσε ότι ενδέχεται να ανέβουν κι άλλο με τα επόμενα mobile games και την ανάπτυξη του Overwatch, αλλά και με πιθανή είσοδο στα Battle Royale games. Η διοίκηση τόνισε -σε πρόσφατο συνέδριο προς τους επενδυτές της- ότι "πάντοτε ακολουθεί με γρήγορο βήμα τις εξελίξεις".

Μέχρι στιγμής υπάρχουν διάφορα games της Activision Blizzard, τα οποία θα μπορούσαν να αποκτήσουν Battle Royale mode, όπως τα Overwatch, Destiny 2 και Call of Duty ή κάποιο εντελώς νέο παιχνίδι.

Προς το παρόν δείτε τι νέο αναμένεται να προστεθεί στο Fortnite το προσεχές διάστημα.

[UPDATE: 4/5/18] Σε ένα meeting σχετικά με τα έσοδα που είχε σήμερα η διοίκηση της Activision, συζητήθηκε το Fortnite και άλλα Battle Royale games, τα οποία -όπως αναφέρθηκε- "έχουν πάρει από την Activision παίκτες και έσοδα" αντίστοιχα.

Δεν συζητήθηκε η απώλεια που έχει η Activision λόγω των Battle Royale games ή ποια games της έχουν επηρεαστεί, απλά ότι η πορεία των ανταγωνιστών της είναι αξιοσημείωτη. Επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Activision Blizzard, Bobby Kotick, δήλωσε ότι το Fortnite βοηθάει γενικά το gaming να γίνει πιο δημοφιλές και mainstream. Ο πρόεδρος της Activision, Coddy Johnson, δήλωσε ότι το Battle Royale mode παρέχει μια "καινοτομία στη βιομηχανία" και φέρνει νέους παίκτες, ενώ είναι θετικό το γεγονός ότι το Fortnite και τα άλλα Battle Royale games έχουν επιτυχία στα κινητά.

Προς το παρόν ο Kotick πρόσθεσε ότι η Activision θα πρέπει να δει πως μπορεί να "πιάσει την έμπνευση και των καινοτομία και να δει πως ένα Battle Royale game μπορεί να έχει απήχηση στο κοινό της εταιρείας". Σημειώθηκε ωστόσο ότι τα games αυτά απέχουν από το business model των 60 ευρώ αγοράς.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Κάντε κλικ εδώ για να παίξουμε παρέα.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification