Ειδήσεις Action Fortnite Battle Royale για κινητά

Fortnite Battle Royale για κινητά

Friday, 16 Mar 2018  | in Action | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/98/8a/4a/fortnite-battle-royale-mobiles-android-ios-46-1520956817.jpg
 

Fortnite Battle Royale για κινητά

Μικρές διαφορές από τις άλλες πλατφόρμες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/3/18] Η Epic Games ανακοίνωσε πως το Fortnite Battle Royale θα κυκλοφορήσει και για κινητά, ενώ θα έχει cross-play συμβατότητα με PC και PS4.

Οι χρήστες συστημάτων Android και iOS θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία του Fortnite και στα smartphones τους αφού η Epic Games αποκάλυψε πως το δημοφιλές Battle Royale έρχεται και στα κινητά. Όπως δηλώνει η εταιρεία ανάπτυξής του θα έχει “ίδιο gameplay, ίδιο χάρτη, ίδιο περιεχόμενο και τα ίδια εβδομαδιαία updates”, με όσα βλέπουμε στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Σημαντικό είναι το γεγονός το ότι επιβεβαιώθηκε πως η mobile έκδοση θα περιλαμβάνει cross-play δυνατότητα με PC και PS4, όχι όμως με το Xbox One.

Όσοι έχετε στα κινητά σας λειτουργικό σύστημα iOS, μπορείτε να κάνετε εγγραφή ώστε να δοκιμάσετε νωρίτερα αυτή την έκδοση και συγκεκριμένα από τις 12 Μαρτίου.

[UPDATE: 13/3/18 - Το πρώτο gameplay trailer] Η Epic Games δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer για το Fortnite στο iOS. Δείτε το παρακάτω:

[UPDATE 2: 16/3/18 - Διαφορές από τις άλλες πλατφόρμες] Η έκδοση για smartphones περιλαμβάνει ορισμένες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες.

Παρά το γεγονός το ότι το Fortnite Battle Royale για κινητά είναι κατά βάση ίδιο με τις άλλες εκδόσεις. Ωστόσο, όπως είναι φυσιολογικό, διαθέτει ορισμένες μικρές αλλαγές στο gameplay ώστε να προσαρμοστεί σε μικρότερες φορητές συσκευές.

Υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στον ήχο έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι και χωρίς ακουστικά. Για παράδειγμα, διάφορα εφέ που καλύπτονταν από τον ήχο όπως τα βήματα ή οι πορείες των σφαιρών καλύπτονται περισσότερο οπτικά παρά ακουστικά με διάφορες ενδείξεις. 

Αν κάποιος δηλαδή περπατά δίπλα σας μία άσπρη αύρα θα εμφανίζεται για να υποδεικνύει την κίνηση κοντά σας. Αν πάλι δεχτείτε επίθεση από κάποια σφαίρα θα εμφανιστεί μια κόκκινη τελεία που σας δείχνει την κατεύθυνση από την οποία προήλθε.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι φυσικά η κίνηση στο παιχνίδι, αφού δεν υπάρχουν πλήκτρα. Με την χρήση on-screen χειρισμών θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να το συνηθίσετε. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά λειτουργούν ακριβώς όπως και στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Θυμίζουμε ότι αρχικά θα κυκλοφορήσει η έκδοση για το iOS και στη συνέχεια η έκδοση για Android μέσα στο έτος.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο σχετικό forum topic.

Επίσης παίξτε μαζί μας Live σε PC, PS4 και Xbox One κάνοντας κλικ εδώ.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification