Βρετανός δέχθηκε κλήση και κατηγόρησε το Grand Theft Auto

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Βρετανός δέχθηκε κλήση και κατηγόρησε το Grand Theft Auto

Βρετανός δέχθηκε κλήση και κατηγόρησε το Grand Theft Auto

Δεν είχε καν δίπλωμα ή ασφάλεια.

Ο 28χρονος Άγγλος William Whitmore δέχθηκε κλήση για μη κατοχή διπλώματος, ασφάλειας και υπερβολική ταχύτητα τον Ιούλιο του 2016, καθώς οδηγούσε στο Thomas Lane Street του Radford στο Coventry με ταχύτητα 55χλμ./ώρα, ενώ το όριο ήταν 30χλμ./ώρα. Προηγουμένως έπαιζε Grand Theft Auto, το οποίο και...κατηγόρησε.

Ο δρόμος οδηγούσε σε αδιέξοδο και ήταν σχετικά στενός. Το θέμα ωστόσο είναι ότι πέρα από την παράβαση ορίου ταχύτητας, ο Whitmore δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης, αλλά ούτε και ασφάλεια. Ως εκ τούτου δικάστηκε πρόσφατα και το δικαστήριο απεφάνθη τέσσερις μήνες φυλάκιση, 12μηνης ποινής με εθελοντική εργασία, απαγόρευση οδήγησης για 12 μήνες και πρόστιμο 600 λίρες (674 ευρώ).

Ο Whitmore οδηγούσε ένα Peugeot, έκανε μια άκομψη στροφή, ένα από τα πίσω φώτα του δεν λειτουργούσε, τα φώτα φρένων παρέμεναν ενεργά και έτσι ο αστυνομικός υποψιάστηκε ότι κάτι τρέχει και τον σταμάτησε. Αρχικά ο οδηγός έκανε ότι δεν τον έβλεπε, στη συνέχεια επιτάχυνε για να ξεφύγει (μάλλον θα εμπνεύστηκε και την συγκεκριμένη μανούβρα από το GTA) ώσπου ο αστυνομικός επιτάχυνε για να τον φτάσει. Ο Whitmore γκάζωσε σε μια περιοχή που ήταν γεμάτη ταξί και αρκετό κόσμο, αναγκάζοντας τους πεζούς να κάνουν στην άκρη γρήγορα για να μην τους πατήσει. Στο τέλος έστριψε σε οδό με αδιέξοδο και ως εκ τούτου συνελλήφθη.

Στην κατάθεσή του, ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι έβλεπε ποδόσφαιρο και μετά έπαιξε Grand Theft Auto "το οποίο και τον υπνώτισε". Ο δικηγόρος του Andrew Wallace δήλωσε ότι ουδέποτε είχε συμβεί στον πελάτη του κάτι παρόμοιο. Δουλεύει, ζει με την μητέρα του και είναι ντροπαλός και νευρικός μιας και πανικοβάλλεται και ξαφνιάζεται εύκολα. Ο οδηγός σπούδαζε γραφιστική στο πανεπιστήμιο του Birmingham.

Δείτε ακόμη τις πωλήσεις του Grand Theft Auto 5 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/02/2018 11:10
Και εγώ αυτό θα κάνω ! :lol:
Notification