Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Genital Jousting: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Genital Jousting: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 12 Jan 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/10/70/fc/genital-jousting-release-date-15-1515792538.jpg
 

Genital Jousting: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ημερομηνία ξιφομαχίας βασικά.

Το Genital Jousting είναι το πιο pervert video game που έχουμε δει ποτέ μας. Η Devolver Digital (ειδική στο να trollάρει τους gamers) ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Στόχος του είναι να "κονταροχτυπηθείτε" με άλλους χρήστες και ο καθένας από εσάς χρησιμοποιεί από ένα ανδρικό μόριο. Είχαμε την τύχη να παίξουμε με την early access, γράψαμε preview, γυρίσαμε gameplay videos και ειλικρινά λιώσαμε στο γέλιο με αυτά που αντικρίσαμε.

Τι Genital Jousting παίζεται ακόμη καλύτερα με παρέα, καθώς μέχρι τέσσερα άτομα μπορούν να παίξουν τοπικά στο PC και μέχρι οκτώ online. Περιέχει διάφορα minigames στα οποία δίνετε μονομαχίες στο ρίνγκ, κάνετε αγώνες δρόμου με εμπόδια, προσπαθείτε να οδηγήσετε τα σκυλάκια στο δικό σας οικόπεδο και άλλα τέτοια περίεργα. Βέβαια το πιο περίεργο minigame που επαναλαμβάνετε διαρκώς είναι αυτό στο οποίο θα πρέπει να εισχωρήσετε στο πίσω μέρος κάποιου άλλου μορίου (ένας πόντος) ή αντίστοιχα να δεχθείτε εισχώρηση (ένας πόντος). Αν τα καταφέρετε και τα δύο μέσα σε ένα γύρο λίγων δευτερολέπτων τότε αποκτάτε δύο πόντους. Στόχος είναι φυσικά ο τερματισμός.

Μένει να δούμε τι παραπάνω θα έχει η τελική έκδοση, η οποία θα μας έρθει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου. Μέχρι τώρα οι developers υποσχέθηκαν ακόμα και...story mode με αφήγηση! Η τιμή του Genital Jousting αναμένεται να ανέβει με το λανσάρισμα της τελικής του κυκλοφορίας. Αυτή τη στιγμή κοστίζει 5 ευρώ στο Steam early access. Εμείς έχουμε ήδη Steam key επομένως θα γραφτεί και το σχετικό review. Μην περιμένετε κάποια παιχνιδάρα, ωστόσο έχει την πλάκα του. Ειδικά την πρώτη φορά που...το παίζεις.

Διαβάστε το preview του Genital Jousting και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 14:16
Αδιάφορο τελείως και πολύ κακή ιδέα.
Notification