Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις PUBG: Χρήστες ζητούν τον αποκλεισμό της Κίνας

PUBG: Χρήστες ζητούν τον αποκλεισμό της Κίνας

Thursday, 11 Jan 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8e/5a/ef/pubg-users-demand-china-lock-on-bp-issue-apology-post-75-1515701885.jpg
 

PUBG: Χρήστες ζητούν τον αποκλεισμό της Κίνας

Θυμωμένα σχόλια χρηστών σε ανακοίνωση των developers για το πρόβλημα διανομής BP.

 

H PUBG Corporation δημοσίευσε στο Steam μια συγγνώμη για τα προβλήματα της διανομής του in-game currency “BP” μετά από την κυκλοφορία της πλήρους έκδοσης του PlayerUnknown’s Battlegrounds τον περασμένο μήνα και υποσχέθηκε πως το πρόβλημα θα αποκατασταθεί για όσους επηρεάστηκαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου και ώρα 01:59πμ, οι παίκτες που επηρεάστηκαν μπορούν να κάνουν κλικ στο pop up που τους ειδοποιεί για την αποζημίωσή τους και πατήσουν Confirm στο BP reward screen. Επίσης αναφέρει πως τα BP διανέμονται σε χρήστες από όλον τον κόσμο, οπότε είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις και ζητά συγγνώμη από τους παίκτες που επηρεάστηκαν.

Ωστόσο, η διανομή BP φαίνεται πως δεν είναι η κύρια ανησυχία των χρηστών, καθώς πλειοψηφία των σχολίων αναφέρεται σε ένα τελείως διαφορετικό θέμα. 378 (την παρούσα στιγμή) σελίδες είναι γεμάτες σχεδόν αποκλειστικά με σχόλια που απαιτούν τον αποκλεισμό της Κίνας από το PUBG, με αρκετά από αυτά να χρησιμοποιούν απρεπή, ρατσιστική γλώσσα.

Πρόσφατα αυξήθηκε απότομα ο αριθμός Κινέζων χρηστών στο Steam και το PUBG και μαζί με αυτούς αυξήθηκε και ο αριθμός των Κινέζων cheaters. Ο δημιουργός του PUBG Brendan Greene αναφέρθηκε σε αυτό το φαινόμενο τον περασμένο μήνα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Brendan “PlayerUnknown” Greene για τους Κινέζους cheaters.

Διαβάστε το review για το PlayerUnknown’s Battlegrounds. Συζητήστε για το PUBG σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 14:19
Είναι αποδεδειγμένα η χώρα με τους περισσότερους cheaters αλλά είναι η χώρα με τον μεγαλύτερο πληθυσμό παγκοσμίως.
Notification