Harry Potter Wizards Unite

Hot
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Harry Potter Wizards Unite

Harry Potter Wizards Unite

Κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση - 9/11/17] Η Niantic ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Warner Bros Interactive για ένα νέο game επαυξημένης πραγματικότητας το οποίο θα ακολουθεί την συνταγή του Pokemon GO.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, το Harry Potter: Wizards Unite αναμένεται να εκμεταλλευτεί την augmented reality τεχνολογία της Niantic και “θα σας φανερώσει όλη την μαγεία που υπάρχει γύρω σας κάθε μέρα”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία. Εκτός απροόπτου, θα έχει παρόμοιο gameplay με αυτό του Pokemon GO. Στο Wizards Unite θα εξερευνείτε τον κόσμο γύρω σας, θα μαθαίνετε νέα ξόρκια και παρέα με τους φίλους σας θα εξοντώνετε παντοδύναμα πλάσματα.

[UPDATE: 14/11/18 - Περίοδος κυκλοφορίας] Το πολυαναμένομενο παιχνίδι Harry Potter, από την Niantic Inc. την εταιρεία πίσω από το Pokemon Go θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

 

To official site του παιχνιδιού, μας δίνει κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Συγκεκριμένα μας προτρέπει να πιάσουμε τα ραβδιά μας καθώς η μεγαλύτερη απειλή μετά τον You Know Who(Lord Voldemort), καταφθάνει. Ως μέλος των Μυστικών Υπηρεσιών των Μάγων θα χρειαστείς γρήγορα αντανακλαστικά στο ραβδί σου για να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους σου.

 

Το Harry Potter: Wizards Unite θα είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές.

[UPDATE: 19/6/19 - Ημερομηνία κυκλοφορίας] Το πολυαναμενόμενο Harry Potter: Wizards Unite της Niantic Games κυκλοφορεί και επίσημα την Παρασκευή 21 Ιουνίου για Android και iOS συσκευές.

Το παιχνίδι θα έχει παρόμοιο gameplay με το Pokemon GO, καθώς χρησιμοποιεί την ίδια augmented reality τεχνολογία. Σύμφωνα με την Niantic, θα συνδυάζει το gameplay του Pokemon GO μαζί με RPG στοιχεία όπως skill trees. To βασικό gameplay χαρακτηριστικό είναι το ότι θα ψάχνετε να βρείτε artifacts τα οποία έχουν σκορπιστεί στο Muggle World από την μυστηριώδη ομάδα Calamity, προκειμένου να μην ανακαλυφθούν από τον υπόλοιπο κόσμο και σπάσει η μυστικότητα του International Statute of Wizarding. Ένα επίσης ενδιαφέρον χαρακτηριστικό θα είναι τα AR Portkeys, τα οποία θα σας επιτρέπουν να περιπλανηθείτε σε μαγικές περιοχές μέσω της οθόνης της συσκευής σας.

Διαβάστε το review του Pokemon GO και δείτε το The Walking Dead: Our World. Συζητήστε για το Harry Potter: Wizards Unite στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification