Μικροσυναλλαγές στο Call of Duty: WW2

Tuesday, 14 Nov 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/20/e5/96/maxresdefault-1-1508350869.jpg
 

Μικροσυναλλαγές στο Call of Duty: WW2

Με βάση στοιχεία του matchmaking. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/10/17] H Activision κατοχύρωσε πατέντα ευρεσυτεχνίας για matchmaking με στόχο να ξοδεύετε περισσότερα χρήματα σε μικροσυναλλαγές.

Μέσω αυτού του συστήματος θα κληρωθείτε με κάποιον άλλο παίκτη που έχει premium αντικείμενο, με στόχο να δείτε το αντικείμενό του και να ξοδέψετε χρήματα. Η πατέντα εντοπίστηκε από το Glixel, ενώ το σύστημα μπορεί να είναι ήδη έτοιμο για χρήση. Βέβαια, η Activision απάντησε ότι δεν έχει εισάγει αυτή την μέθοδο σε κάποιο παιχνίδι της, αλλά ότι πειραματιζόταν το 2015 με το τμήμα ερευνών της.

Η πατέντα μικροσυναλλαγών φέρεται να ενθαρρύνει τους νέους παίκτες να αγοράσουν premium αντικείμενα, καθώς θα κληρώνονται με παλαιότερους που τα έχουν ήδη στην κατοχή τους. Για παράδειγμα, αν θέλετε να γίνετε καλός sniper, τότε θα κληρωθείτε με παίκτη που είναι έμπειρος sniper κι έτσι θα πάρετε το θάρρος να κάνετε πιο εύκολα αγορές για sniper rifle. Παράλληλα, το σύστημα αυτό θα μπορούσε να ευνοήσει όσους κάνουν αγορές, ώστε να κληρώνονται με νεότερους παίκτες και έτσι να κερδίζουν πιο εύκολα κι έτσι να συνεχίζουν να κάνουν αγορές.

Μένει να δουμε αν η Activision θα χρησιμοποιήσει το παραπάνω σύστημα μελλοντικά. Είναι προφανές ότι ο μηχανισμός αυτός ίσως αφορά το Call of Duty: World War II. Μέχρι τώρα δεν έχει χρησιμοποιηθεί αλλά μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο θα συμβεί τον Νοέμβριο.

[UPDATE: 14/11/17 - Έρχονται οι μικροσυναλλαγές] Η Activision ανακοίνωσε ότι οι μικροσυναλλαγές έρχονται στο Call of Duty: World War II, επιβεβαιώνοντας στην ουσία τις φήμες.

Θα μπορείτε ξοδεύοντας πραγματικά χρήματα να αποκτήσετε Call of Duty Points, τα οποία εξαργυρώσετε για in-game αντικείμενα. Η Digital Edition σας δίνει 1.100 Call of Duty Points τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις 21 Νοεμβρίου, ημερομηνία που εικάζεται ότι θα ξεκινήσουν και οι μικροσυναλλαγές. Τα Call of Duty Points θα είναι διαθέσιμα από το μενού "Store".

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: World War 2. Συζητήστε για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 19/10/2017 11:57
Το έχει πιάσει το νόημα η Activision.Τα pay to win ήρθαν για να μείνουν,όσο ο κόσμος αγοράζει lootboxes θα βλέπουμε κι άλλες τέτοιες κινήσεις απο εταιρίες.Απο εταιρίες που θέλουν να ακολουθήσουν το εύκολο δρόμο δηλαδή.
#2 ashbringer (Level 25) 15/11/2017 16:53
Η κίνηση αυτή της Activision θα έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα.
Notification