Fable Fortune: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Fable Fortune: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Fable Fortune: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Κυκλοφορεί μέσα στην εβδομάδα ως Free-to-Play. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/6/17] Η εταιρείες ανάπτυξης Mediatonic και Flaming Fowl Studios ανακοίνωσαν την early access του card game Fable Fortune.

Βασισμένο στη σειρά Fable, το Fable Fortune θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου για PC και Xbox One. Θα υποστηρίζει τόσο PvP, όσο και Co-op modes. Θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε Good ή Evil path και να ολοκληρώσετε quests ενώ βρίσκετε σε match. Το παιχνίδι θα έχει έξι ήρωες και διάφορες τοποθεσίες από τον κόσμο του Albion.

Δείτε το σχετικό gameplay trailer:

Το Fable Fortune θα λανσάρει το Founder's Pack αξίας 15 ευρώ, με 20 card packs, αποκλειστική trophy card Flaming Fowl και σπάνιο Giant Egg card. Η free-to-play έκδοση θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες (εντός του 2017). Θυμίζουμε ότι η Lionhead Studios έχει κλείσει αλλά ορισμένα από τα πρώην στελέχη της

.

[UPDATE: 9/7/17 - Έρχεται στις 25 Ιουλίου] Το Fable Fortune θα κυκλοφορήσει τελικά στις 25 Ιουλίου και όχι στις 11 Ιουλίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο λόγος οφείλεται σε καθυστέρηση στην έκδοση του Xbox One (λογικά θα έγινε port από την έκδοση για PC). Επειδή οι developers ήθελαν να κυκλοφορήσουν τις δύο εκδόσεις ταυτόχρονα ώστε να διαφημίσουν το cross-platform play, η ημερομηνία μετατέθηκε και για τα δύο format.

[UPDATE 2: 19/2/18 - Τελική ημερομηνία κυκλοφορίας και Free-to-Play] Οι Flaming Fowl Studios και Mediatonic ανακοίνωσαν ότι το card game Fable Fortune θα κυκλοφορήσει ως Free-to-Play για PC και Xbox One στις 22 Φεβρουαρίου.

Έως τώρα το Fable Fortune βρισκόταν σε πληρωμένη early access με κόστος 15 ευρώ, παρόλα αυτά η τελική του έκδοση θα διατεθεί δωρεάν. Ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι εάν παίξετε από αύριο έως και τις 21 Φεβρουαρίου, θα λάβετε ως δώρο διάφορες κάρτες και card packs.

Το Fable Fortune θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου για PC και Xbox One και θα ακολουθεί το Free-to-Play μοντέλο.

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Fable Fortune και συζητήστε περισσότερα σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/06/2017 09:58
Πόσα card games ακόμα θα δούμε.Μου άρεσε απο πάντα το Fable αλλά θα προτιμούσα ένα καινούργιο rpg.