Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Project 7 από την Remedy

Project 7 από την Remedy

Sunday, 30 Apr 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (9 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/f0/fa/91/remedy-entertainment-65-1465417406.jpg
 

Project 7 από την Remedy

Θα αποκαλυφθεί στην E3 2018. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/4/16] Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, η Remedy Entertainment εργάζεται επάνω σε ένα νέο παιχνίδι.

Δυστυχώς, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το φημολογούμενο νέο game της Remedy, παρόλα αυτά, στα LinkedIn profiles των Mikko Rautalahti και Kyle Rowley (υπάλληλοι και οι δύο της Remedy), αναφέρεται ότι εργάζονται επάνω σε έναν νέο τίτλο από τον περασμένο Αύγουστο. Θυμίζουμε ότι o Rowley είναι ο Lead Designer της Remedy Entertainment, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το Quantum Break για PC και Xbox One. Εν τω μεταξύ, τον περασμένο Νοέμβριο ο Sam Lake, Creative Director της εταιρείας, είχε δηλώσει ότι είναι στα σχέδιά τους η κυκλοφορία του Alan Wake 2, οπότε δεν είναι απίθανο το νέο παιχνίδι που ετοιμάζουν να πρόκειται για το sequel του αγαπητού Action Horror.

[UPDATE: 8/6/16] Η εταιρεία ανάπτυξης Remedy Entertainment εργάζεται πάνω σε δύο νέα games σύμφωνα με τον επικεφαλή του τμήματος επικοινωνίας, Thomas Puha.

Αμφότερα τα δύο games δεν έχουν σχέση με το Alan Wake. Ωστόσο, παράλληλα οι σεναριογράφοι της Remedy διεξάγουν έρευνες για το πως θα μπορέσουν να διευρύνουν το σενάριο του Alan Wake για ενδεχόμενες νέες εκδόσεις. Οι δύο ομάδες ανάπτυξης της Remedy θα εργαστούν σε δύο σημαντικά games, που ωστόσο δεν θα απαιτήσουν υψηλό μπάτζετ όπως το Alan Wake. 

Εν τω μεταξύ η Remedy Entertainment θα συνεχίσει να υποστηρίζει το Quantum Break μέσω μελλοντικών updates. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Remedy έχει αναπτύξει μία πρωτότυπη έκδοση του Alan Wake 2, η οποία ενδεχομένως απαιτεί χρηματοδότηση για να συνεχίσει και πιθανόν δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δύο νέα games που προαναφέραμε. Ευελπιστούμε στην E3 να μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα, τουλάχιστον για το ένα από τα δύο games που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης.

[UPDATE 2: 17/11/16 - Τρέιλερ για νέο παιχνίδι] Η Remedy Entertainment ετοιμάζει το τρέιλερ του πρώτου της παιχνιδιού που βρίσκεται υπό ανάπτυξη.

Ο Sam Lake, creative director της Remedy Entertainment, ανέλαβε το σχετικό teaser. Για να δούμε τι θα ακολουθήσει τις προσεχείς ημέρες.

[UPDATE 3: 12/12/16 - Περισσότερα νέα πριν το τέλος του χρόνου] Ο Thomas Puha της Remedy ανακοίνωσε στο Twitter ότι η εταιρεία αναμένεται να πει μερικά πράγματα για τα δύο projects που ετοιμάζει μέσω ενός blog post. Παρ' όλα αυτά επισήμανε πως το update αυτό θα είναι μικρό και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μάθουμε τα ονόματα των δύο τίτλων. Mάλιστα ανέφερε πως δεν θα αποκαλύψει κανένα από τα δύο games μέχρι να φτάσουμε πιο κοντά στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE 4: 30/12/16 - Project 7] Ο Thomas Puha, επικεφαλής του τμήματος δημοσίων σχέσεων της Remedy Entertainment και ο Mikael Kasurinen, game director της εταιρείας, άνοιξαν τα χαρτιά τους στο Polygon για το επόμενο μεγάλο video game της εταιρείας.

Η Remedy απασχολεί 140 developers, 40 εκ των οποίων προσλήφθησαν το τελευταίο τετράμηνο. Η εταιρεία έχει δύο ομάδες ανάπτυξης για δύο διαφορετικά games και χρησιμοποιεί την δικιά της game engine.

Project 7
Το νέο παιχνίδι της Remedy δεν έχει ακόμη και επίσημα μια ονομασία. Είναι το Project 7 ή αλλιώς P7, ένα όνομα το οποίο κατοχυρώθηκε προσωρινά επειδή πρόκειται για το έβδομο παιχνίδι της ιστορίας. Ο Kasurinen δηλώνει ότι στα περισσότερα games της εταιρείας (σ.σ. Max Payne, Alan Wake, Quantum Break) ελέγχαμε έναν ήρωα και ακολουθούσαμε μια αφήγηση. Στο εξής η Remedy θα δημιουργήσει πιο μεγάλα σε έκταση games, στα οποία θα ακολουθούνται διαφορετικές ιστορίες.

Το P7 θα είναι όπως όλα δείχνουν ένα open world First-Person Shooter. Κατά βάση θα αποτελέσει συνέχεια του Κινέζικου free-to-play FPS CrossFire το οποίο είχε αναπτύξει η Smilegate, η οποία προσέγγισε την Remedy. Ο νέος τίτλος πιθανόν δεν θα ονομάζεται CrossFire 2 (μιας και το παιχνίδι δεν είναι τόσο γνωστό σε Ευρώπη και Αμερική όσο στην Κίνα). Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί developers της Remedy παίζουν First-Person Shooters.

Ο Sam Lake, creative director και σεναριογράφος, αποφασίζει πλέον να δοκιμάσει κάτι το διαφορετικό από μια ιστορία ενός περιπλανώμενου ήρωα. Παρά την φύση του παιχνιδιού λοιπόν, η Remedy σκοπεύει να δώσει έμφαση στο σενάριο, όπως μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το Project 7 θα περιέχει επίσης Co-Op multiplayer, ενώ σε ορισμένα σημεία θα μοιάζει με το Far Cry της Ubisoft. Ενδέχεται ωστόσο ο κόσμος του τον οποίο θα μπορείτε να εξερευνήσετε να είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Για να δούμε λοιπόν πως θα εξελιχθεί η πρώτη σοβαρή απόπειρα της Remedy να μπει στο χώρο των multiplayer games και πως θα καταφέρει να μας απορροφήσει με το ταλέντο που έχει στη συγγραφή σεναρίου. Τα games τα οποία θα ακολουθήσουν μετά το P7 θα έχουν κι αυτά με την σειρά τους πιο έντονα multiplayer στοιχεία, συνεπώς ενδέχεται η Remedy να κάνει μια συνολική στροφή προς το multiplayer, πάντα υπό το πρίσμα του δυνατού σεναρίου. Τέλος, ο Mikael Kasurinen δήλωσε ότι "Το Co-op βοηθάει σε μια καλή αφήγηση" και πως "Τα multiplayer games θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε ως εταιρεία, ως game developers, διότι θα δώσουμε στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία επιλογών και τρόπους έκφρασης".

Μένει να μάθουμε πιο συγκεκριμένα πράγματα για το P7, όπως την ονομασία του, το σενάριό του και πιθανόν κάποιο πρώτο τρέιλερ. Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε το ότι η Remedy δεν αποκλείει να αναπτύξει κάποιο Alan Wake για το μέλλον.

[UPDATE 5: 11/4/17 - Multiplatform το P7] Όπως ανακοίνωσε η Remedy Entertainment, το Project 7 δεν θα είναι αποκλειστικότητα του Xbox One. Η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε ότι ήδη εργάζεται ώστε να μεταφέρει την Northlight engine στο PS4, χωρίς να έχει διευκρινίσει εάν θα διαθέσει το P7 και στο Switch. Ανέφερε ταυτόχρονα ότι τα έσοδά της έφτασαν τα 16.4 εκατομμύρια ευρώ για το οικονομικό έτος του 2016, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως των 19.4%.

[UPDATE 6: 3/5/17 – Χρηματοδότηση και έκδοση από την 505 Games] H Remedy υπέγραψε συμβόλαιο με την 505 Games για την έκδοση νέου παιχνιδιού.

Οι δύο εταιρείες ήρθαν σε συμφωνία, κατά την οποία η 505 Games θα χρηματοδοτήσει πλήρως το νέο έργο των δημιουργών των Alan Wake, Max Payne και Quantum Break. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για χρηματοδότηση ύψους 7.75 εκατομμυρίων ευρώ, κυκλοφορία σε PC, PS4 και Xbox One και ανάπτυξη στην Northlight engine, που χρησιμοποιήθηκε από την Remedy στην ανάπτυξη του Quantum Break.

[UPDATE 7: 30/4/18 - Αποκάλυψη στην E3 2018] Το Project 7 θα αποκαλυφθεί και επίσημα στην E3 2018, σύμφωνα με την Remedy.

Διαβάστε τα reviews των Quantum Break και Alan Wake. Συζητήστε για το νέο video game της Remedy Entertainment σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Blood Prince (Level 27) 21/04/2016 16:06
Μακάρι το παιχνίδι που αναμένουμε να είναι το Alan Wake 2.Ανυπομονώ για την κυκλοφορία του.
#2 +1 drakul (Level 16) 21/04/2016 19:29
μακαρι να ειναι οντως το alan wake.
#3 +1 ashbringer (Level 25) 22/04/2016 08:06
Για Alan Wake το βλέπω και εγώ και γιατί όχι άλλωστε αφού το πρώτο μέρος είχε τεράστια επιτυχία.
#4 ashbringer (Level 25) 18/11/2016 17:16
Sam Lake=Max Payne Δώσε πόνο αδερφέ.
#5 Professor_Severus_Snape (Level 26) 13/12/2016 03:21
Επιτέλους, πρέπει να μπει στα σκαριά ένα Alan Wake 2. Η ιστορία πρέπει να συνεχιστεί.
#6 Efane (Level 23) 13/12/2016 13:04
Περιμένω παιχνιδαρες...κ αλύτερα χαμηλά το κεφάλι και δουλειά!!!
#7 ashbringer (Level 25) 31/12/2016 15:06
Όλο και περισσότερες εταιρείες ακολουθούν τον δρόμο των multiplayer και αφήνουν πίσω τους games με single player campaigns και ενδιαφέρουσες ιστορίες.Άραγε θα βγεί σε καλό αυτό; Είδωμεν.
#8 Professor_Severus_Snape (Level 26) 14/01/2017 01:54
H Remedy πρώτα πρέπει να δώσει το Alan Wake 2 και μετά ας δημιουργήσει ό,τι θέλει.
#9 ashbringer (Level 25) 04/05/2017 08:36
Θέλω να δώ νέο Alan wake και καπάκι Max Payne.
Notification