Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Electronic Arts: Οι κονσόλες θα συνεχίσουν να έχουν blu-ray drives

Electronic Arts: Οι κονσόλες θα συνεχίσουν να έχουν blu-ray drives

Thursday, 07 Dec 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/f6/e6/7a182a324adfbd5670bdcc7fd6372418_Generic.jpg
 

Electronic Arts: Οι κονσόλες θα συνεχίσουν να έχουν blu-ray drives

"Οι χρήστες θα επιλέξουν ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να αγοράσουν ένα παιχνίδι".

 

Μετά τις δηλώσεις της Take-Two περί μεταφοράς των games σε ψηφιακές πλατφόρμες εντός maximum δύο δεκαετιών, η Electronic Arts, η οποία παραδοσιακά παίρνει θέση υπέρ των ψηφιακών πωλήσεων, φάνηκε να δίνει προβάδισμα στα retail games στα επόμενα χρόνια και να μην βλέπει τις αλλαγές να γίνονται τόσο γρήγορα.

Κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης στο χρηματιστήριο Nasdaq στην Αμερική, ο Blake Jorgensen, διευθύνων σύμβουλος της EA, δήλωσε: "Οι κονσόλες και τα disc drives θα μείνουν πιθανότατα για μία μεγάλη χρονική περίοδο. Οι χρήστες θα επιλέξουν ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να αγοράσουν ένα παιχνίδι. Αν δεν έχουν ένα κατάστημα στη γειτονιά τους τότε ίσως τα αγοράσουν ψηφιακά".

Αυτή τη στιγμή το 30% των χρηστών αγοράζουν τα console games ψηφιακά, ενώ στα PC το ποσοστό είναι στο 80-90%, προφανώς διότι εκεί τα games που πωλούνται μόνο ψηφιακά είναι όντως η πλειοψηφία.

Δείτε τις δηλώσεις της Take-Two για τα ψηφιακά games. Συζητήστε για την Electronic Arts στο παρακάτω forum topic.

Η EA είχε κλείσει παλιότερα την EA Hellas για να την επαναφέρει φέτος μέσω της συνεργασίας διανομής που έχει με την Bandai Namco για την ευρωπαϊκή αγορά. Προφανώς πλέον η EA επέλεξε να πάει με τα "νερά" των χρηστών ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους κι αυτό δεν το κρύβει ιδιαίτερα μετά τα τελευταία γεγονότα των μικροσυναλλαγών στο Star Wars Battlefront 2.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification