Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Φήμη: Η Ubisoft ετοιμάζει Battle Royale game

Φήμη: Η Ubisoft ετοιμάζει Battle Royale game

Sunday, 08 Apr 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/58/7d/d3/ubisoft-the-division-battle-royale-96-1523091799.jpg
 

Φήμη: Η Ubisoft ετοιμάζει Battle Royale game

Δεν θα εφαρμοστεί στο Ghost Recon: Wildlands. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/4/18] Το τελευταίο διάστημα πολλές εταιρείες ανάπτυξης και publishers βλέπουν με καλό μάτι το ενδεχόμενο δημιουργίας Battle Royale game, λόγω της επιτυχίας των PlayerUnknown's Battlegrounds και Fortnite.

Μέσα από νέα φήμη, το GameReactor επικαλείται το ότι πηγές του του ανέφεραν πως η Ubisoft ετοιμάζει το δικό της Battle Royale game, μέσω της Σουηδικής Ubisoft Massive Entertainment, η οποία έχει αναπτύξει το The Division. Δεδομένου του ότι το The Division βασίστηκε αρκετά στο multiplayer mode, πιθανόν οι φήμες αυτές να έχουν κάποια βάση.

Η φήμη λέει συγκεκριμένα ότι "Η Ubisoft άρχισε να ενδιαφέρεται για το Battle Royale genre από τον Ιανουάριο και η Massive Entertainment ανταποκρίθηκε λέγοντας ότι μπορεί να φτιάξει κάτι διασκεδαστικό σε σύντομο χρονικό διάστημα (σ.σ. άραγε κάτι στο στυλ του Fortnite;) βασισμένη στην εμπειρία της από το The Division". Επίσης, η Ubisoft αρνήθηκε να σχολιάσει το παραπάνω δημοσίευμα λέγοντας απλά ότι "Δεν σχολιάζει φήμες". Για να δούμε αν στο μέλλον θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

[UPDATE: 8/4/18 - Δεν θα εφαρμοστεί στο Ghost Recon: Wildlands] Η Ubisoft δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να προσθέσει Battle Royale mode στο Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands.

Η Γαλλική εταιρεία δήλωσε στο Twitter ότι "κατανοεί την γοητεία του Battle Royale genre και θα μπορούσε να είναι μια φυσική εξέλιξη για το Ghost Recon αλλά θα έπρεπε να αλλάξουν οι δομές του παιχνιδιού και ο χρόνος που θα απαιτούνταν δεν δύναται να αφιερωθεί στην παρούσα φάση". Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να ετοιμάζει κάποιο ξεχωριστό Battle Royale game, μιας και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι καλοβλέπει το συγκεκριμένο genre.

Δείτε ακόμη την Activision που καλοβλέπει το Battle Royale genre και συζητήστε για το φημολογούμενο νέο παιχνίδι της Ubisoft σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification