Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Gabe Newell: "Η Valve ετοιμάζει πολλά games"

Gabe Newell: "Η Valve ετοιμάζει πολλά games"

Wednesday, 20 Jan 2021  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9e/87/6e/gabe-newell-valve-90-1611171294.jpg
 

Gabe Newell: "Η Valve ετοιμάζει πολλά games"

Θα εστιάσει σε single-player.

Ο Gabe Newell, διευθύνων σύμβουλος της Valve, δήλωσε ότι η εταιρεία του ετοιμάζει πολλά games, τα οποία "θα εστιάσουν σε single-player εμπειρίες".

Μετά την επιτυχία του Half-Life: Alyx (πέρασαν 13 χρόνια από το προηγούμενο), ο Gaben δήλωσε ότι η κυκλοφορία του VR FPS "έφερε ενέργεια στην εταιρεία ανάπτυξης. Το Alex ήταν τρομερό και είναι ωραίο που επιστρέψαμε στην ανάπτυξη single-player games, κάτι που δημιούργησε ένα momentum στην εταιρεία να συνεχίσουμε και με άλλα. Έχουμε σίγουρα games σε ανάπτυξη τα οποία θα ανακοινώσουμε. Είναι ωραίο να κυκλοφορείς games".

Ο Gabe Newell δεν διευκρίνισε αν θα δούμε συνέχειες των Portal και Half-Life, γιατί δεν θέλει "το community να αρχίσεινα ρωτάει δύσκολες ερωτήσεις που θα χρειαστούν απάντηση". Δεν σχολίασε επίσης ούτε κάτι για το φημολογούμενο Citadel και αρκέστηκε στο να χαμογελάσει, λέγοντας: "Έχουμε κωδικές ονομασίες. Αναφέρεσαι σε κωδική ονομασία;"

Για να δούμε τι ετοιμάζει η Valve. Μακάρι να δούμε ένα νέο Half-Life ή Portal και αυτή τη φορά να μην είναι VR exclusive.

Διαβάστε ακόμη για την δήλωση του Gabe Newell, ο οποίος νιώθει άσχημα για την CD Projekt Red και όσα έπαθε για το Cyberpunk.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαμονή του Gabe Newell στη Νέα Ζηλανδία και συζητήστε για το Steam στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:54
Το Halflife 3 είναι το νούμερο ένα που περιμένουμε.
Notification