Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Nintendo έστειλε εξώδικο στο τουρνουά The Big House του Super Smash Bros.

Η Nintendo έστειλε εξώδικο στο τουρνουά The Big House του Super Smash Bros.

Sunday, 22 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/24/fb/8d/the-big-house-super-smash-bros-46-1606081001.jpg
 

Η Nintendo έστειλε εξώδικο στο τουρνουά The Big House του Super Smash Bros.

Εξόργισε το ίδιο της το community.

Η Nintendo έστειλε αυτή τη φορά εξώδικο στο The Big House, τουρνουά του Super Smash Bros.

Το The Big House είχε προηγουμένως ακυρωθεί λόγω του κορωνοϊού. Το Slippi, μία ανεπίσημη rollback netcode έκδοση του multiplayer mode του Super Smash Bros. Melee, επέτρεψε στο τουρνουά να συνεχίσει. Αυτό το πρόγραμμα όμως ήταν και ο λόγος που η Nintendo έστειλε εξώδικο ενάντια στο ομώνυμο τουρνουά.

Οι εγγραφές για την online έκδοση του τουρνουά ξεκίνησαν στις 10 Νοεμβρίου ενώ το τουρνουά για το Super Smaso Bros. Melee και Ultimate θα ξεκινούσε στις 4 Δεκεμβρίου. Η Nintendo ωστόσο έστειλε εξώδικο στους διοργανωτές, επομένως το The Big House δίνει αυτή τη στιγμή επιστροφές χρημάτων στους παίκτες.

 

 

Το δεύτερο εξώδικο της Nintendo στο ίδιο τουρνουά
Η κίνηση αυτή της Nintendo, το να στείλει δηλαδή εξώδικο στο συγκεκριμένο τουρνουά, γίνεται για δεύτερη φορά. Η πρώτη είχε γίνει όταν το The Big House είχε επιχειρήσει το 2013 να έχει παρουσία στο EVO, το μεγαλύτερο Fighting game event στον κόσμο, όπου αναμετρώνται οι καλύτεροι παίκτες στα Fighting games. Ωστόσο, πλέον το 2020 θα είναι η πρώτη χρονιά στην οποία το τουρνουά The Big House δεν θα διεξαχθεί, κάτι που δεν έχει γίνει για άλλη χρονιά από την ίδρυσή του, το 2011.

Η Nintendo δήλωσε τα εξής για την κίνησή της: "Εκτιμάμε την αγάπη και την αφοσίωση του Fighting game community για την σειρά Super Smash Bros. Έχουμε συνεργαστεί με διάφορα τουρνουά Super Smash Bros. στο παρελθόν κι έχουμε φιλοξενήσει τα δικά μας online και offline τουρνουά. Δυστυχώς, το επερχόμενο τουρνουά Big House ανακοίνωσε ένα online τουρνουά στο οποίο θα χρησιμοποιεί παράνομες κόπιες/εκδόσεις του παιχνιδιού μέσω του Slippi mode. Η Nintendo επικοινώνησε με τους διοργανωτές και τους ζήτησε να σταματήσουν. Αρνήθηκαν κι έτσι δεν μας δόθηκε άλλη επιλογή από το να κινηθούμε νομικά για να προστατέψουμε την πνευματική μας ιδιοκτησία. Η Nintendo δεν συγχωρεί και δεν επιτρέπει την πειρατεία στην πνευματική της ιδιοκτησία".

 

Η κίνηση αυτή της Nintendo ενάντια σε ένα αγαπητό τουρνουά έχει προκαλέσει την οργή του Smash community, ενώ πολλοί YouTubers και Twitch streamers έχουν εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά τους. Το δυσαρεστημένο community συνασπίστηκε κάτω από τo hashtag #FreeMelee στο Twitter.

Διαβάστε για τους νέους χαρακτήρες του Super Smash Bros. Ultimate.

Διαβάστε το review του Super Smash Bros. Ultimate και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/11/2020 16:23
Δεν τα βάζει κανείς με την Nintendo .Φεύγουν τα εξώδικα βροχή.
#2 Nemesis11 (Level 9) 23/11/2020 18:34
Χχαχαχαχααααα.. ...ρε η Nintendo προκειμένου να προστατέψει την πνευματική ιδιοκτησία που κατέχει, είναι ικανεί να στείλει εξώδικο ακόμα και στον εαυτό της! Τι να λέμε τώρα........... ..............
Notification