Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Gamers αναφέρουν ότι το λογότυπο της Sony στο DualSense τους έχει τοποθετηθεί στραβά

Gamers αναφέρουν ότι το λογότυπο της Sony στο DualSense τους έχει τοποθετηθεί στραβά

Friday, 20 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d6/d0/80/3763277-ps5-dualsense-8-1605895519.jpg
 

Gamers αναφέρουν ότι το λογότυπο της Sony στο DualSense τους έχει τοποθετηθεί στραβά

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Το PS5 της Sony, είναι σίγουρα μία εντυπωσιακή κονσόλα, η οποία φέρνει μία νέα εμπειρία στον τρόπο που βιώνουμε τα games. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του PS5 δεν είναι άλλο από το DualSense, το controller νέας γενιάς του PS5 και οι λειτουργίες του, όπως το haptic feedback.

Μία λεπτομέρεια του DualSense βέβαια δεν έχει προσεχθεί αρκετά από την Sony. Το λογότυπο που βρίσκεται κάτω από την θύρα USB-C του DualSense σε αρκετές περιπτώσεις είναι τοποθετημένο στραβά. Σαφώς και δεν πρόκειται για ένα λάθος που θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην εταιρεία, όμως αρκετοί είναι αυτοί που ενοχλούνται από αυτή την αστοχία, όπως ο game design director του Far Cry 6, Ted Timmins, ο οποίος παραδέχεται ότι αυτό το μικρό λάθος τον ενοχλεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε, πιθανότατα χάριν αστεϊσμού.

Σε άλλα χειριστήρια η τοποθέτηση του λογότυπου είναι ακόμα χειρότερη, όπως το παράδειγμα της κεντρικής εικόνας του άρθρου. Μπορεί να πρόκειται για ένα ασήμαντο και μικρό λάθος από την Sony, όμως είναι λογικό όταν κάποιος πληρώνει κάτι λιγότερο από 70 ευρώ για να αγοράσει το χειριστήριο νέας γενιάς, να απαιτεί την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Άλλωστε ως γνωστόν η λεπτομέρεια κάνει και τη διαφορά.

 

Δείτε το review του PS5 από το GameWorld.gr και συζητήστε για την κονσόλα νέας γενιάς της Sony στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 21/11/2020 14:14
Δεν υπάρχει χώρος για λάθη γενικά έπρεπε όλα να είναι κομπλέ πολύ πριν την κυκλοφορία .Τον τελευταίο καιρό βγαίνουν όλο παράπονα.
Notification