Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Take-Two: "Μπορούμε να χρεώνουμε τα games πάνω από 60 δολάρια (70 ευρώ)"

Take-Two: "Μπορούμε να χρεώνουμε τα games πάνω από 60 δολάρια (70 ευρώ)"

Friday, 06 Nov 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/de/d7/35/strauss-zelnick-getty-41-1604698261.jpg
 

Take-Two: "Μπορούμε να χρεώνουμε τα games πάνω από 60 δολάρια (70 ευρώ)"

Η εταιρεία είναι κατά του free-to-play, αλλά μπορεί να αναθεωρήσει.

Η Take-Two δήλωσε πρόσφατα ότι θα χρεώνει τα games της 60 δολάρια (το οποίο ωστόσο θα είναι 70 ευρώ για την Ευρώπη).

Ο Strauss Zelnick, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ρωτήθηκε από ένα επενδυτή σε πρόσφατο meeting της εταιρείας, αν θα έκανε games σαν το Grand Theft Auto free-to-play. Ο Zelnick του απάντησε ότι "η Take-Two πουλάει τα games λιγότερο απ' όσο αξίζουν. Οι gamers αγοράζουν games όπως τα Grand Theft Auto 5 και Red Dead Redemption 2 για 60 δολάρια, αλλά παίζουν τα onine modes τους εντελώς δωρεάν. Δίνουμε την υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας στην αγορά και χρεώνουμε λιγότερο απ' όσο πιστεύουμε ότι αξίζουμε".

Σχετικά με τα free-to-play games, ο Zelnick πρόσθεσε: "Δίνουμε το online mode δωρεάν, αλλά δεν αποκλείω ορισμένα games να γίνουν τελείως δωρεάν και να μην απαιτείται η αγορά τους. Εμένα μου αρέσουν τα free-to-play games όπου το 100% του κόσμου εκτιμά την αξία του τίτλου και πληρώνει για να το παίξει. Και έτσι έχεις σε μια συνεχή βάση μία free-to-play εμπειρία η οποία μπορεί να κρατήσει χρόνια. Το GTA Online είναι φυσικά επιτυχημένο για επτά χρόνια και θα σημειώσει ένα νέο ρεκόρ το τρέχον οικονομικό μας έτος".

Διαβάστε την άποψη του Strauss Zelnick για το συνδρομητικό μοντέλο στο gaming και συζητήστε για την Take-Two στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/11/2020 12:26
Έχει ένα δίκιο σε αυτά που λέει αλλά πρέπει οι τιμές των τίτλων τους να αλλάζουν με βάση και την κατάσταση της οικονομίας της κάθε χώρας στην οποία πωλείται .Ειδικά φέτος με τον κορωνοιό πιστεύω ότι οι χαμηλές τιμές θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.
Notification