Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H Tesla δημιουργεί νέα ομάδα ανάπτυξης video games

H Tesla δημιουργεί νέα ομάδα ανάπτυξης video games

Tuesday, 01 Sep 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8f/a1/c0/tesla-gaming-development20team-2a-54-1598952851.jpg
 

H Tesla δημιουργεί νέα ομάδα ανάπτυξης video games

Η εταιρεία σκέφτεται να αναπτύξει την δική της πλατφόρμα.

Η Tesla, η Αμερικάνικη εταιρεία του Elon Musk, γνωστή για τα τεχνολογικά της επιτεύγματα κυρίως στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας θέλει να επεκταθεί περαιτέρω στην gaming βιομηχανία.

Τον περασμένο Ιούνιο η Tesla κυκλοφόρησε το Tesla Arcade και όπως φαίνεται θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με την ανάπτυξη των δικών της games. Όπως ανέφερε η Electrek, μεταξύ των πολλών θέσεων εργασίας της εταιρείας υπάρχουν και μερικές οι οποίες σχετίζονται με software όπως video games engineer, software engineer και rendering engineer. Η εταιρεία έχει ήδη μια ομάδα ανάπτυξης στο Bellevue, της Washington.

Πάντως όπως οι συγκεκριμένες θέσεις εργασίας έχουν μια στόχευση στην δημιουργία μιας gaming πλατφόρμας εξ΄ολοκλήρου και όχι αυτόνομων games. Η θέση για τον video games engineer συγκεκριμένα αναφέρει: ''Σε αυτή την μοναδική ευκαιρία για την δημιουργία video games πλατφόρμας, ψάχνουμε για software engineer, ικανό να δημιουργήσει το καλύτερο υλικό για την χρήση του μέσα σε αυτοκίνητο. Βοηθήστε μας με την εμπειρίας σας να φτιάξουμε αυτή την πλατφόρμα''.

Τα games που είναι διαθέσιμα στο Tesla Arcade είναι το Fallout Shelter και το Cuphead. H εταιρεία προσέγγισε και την Nintendo για το Mario Kart, η Ιαπωνική εταιρεία αρνήθηκε και η Tesla κυκλοφόρησε το Beach Buggy Racing 2.

Διαβάστε για την επιθυμία του Elon Musk να προσθέσει το The Witcher στα αυτοκίνητά του και συζητήστε για την Tesla στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification