Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις 2K Games: "Είμαστε με το μέρος των παικτών του NBA και WNBA που πήραν την απόφαση να απέχουν από τα playoffs"

2K Games: "Είμαστε με το μέρος των παικτών του NBA και WNBA που πήραν την απόφαση να απέχουν από τα playoffs"

Thursday, 27 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/65/63/2kgames-kentriki-76-1598533939.jpg
 

2K Games: "Είμαστε με το μέρος των παικτών του NBA και WNBA που πήραν την απόφαση να απέχουν από τα...

Λόγω του περιστατικού που συνέβη με τον πυροβολισμό στον Jacob Blake από αστυνομικό.

Πολλές ομάδες του NBA σήμερα αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στα παιχνίδια των πλέι-οφ τους ως διαμαρτυρία και ένδειξη αλληλεγγύης στον Jacob Blake που δέχθηκε πυροβολισμούς από αστυνομικό στο Wisconsin αυτή την εβδομάδα. Δείτε το σχετικό tweet.

 

 

2Κ Games εξέδωσε μια ανακοίνωση λέγοντας ότι υποστηρίζει σθεναρά τους παίκτες και τις παίκτριες του NBA και WNBA για την στάση που δείχνουν και την απόφαση που πήραν για την στήριξη της φυλετικής δικαιοσύνης. Η 2Κ Games αναλυτικά δήλωσε: "Η 2Κ Games είναι κατά των περιστατικών βίας, ρατσισμού και φυλετικής διάκρισης που συνεχίζει να συμβαίνει σε όσους είναι μαύροι. Το NBA 2K έχει μια ισχυρή κοινότητα. Έχουμε ενθουσιαστεί βλέποντας πως η κοινότητα μας χρησιμοποιεί την 2K ως μέρος για να συγκεντρώνει και να τιμά κινήματα με τον δικό τους τρόπο. Είναι επιτακτική ανάγκη οι άνθρωποι να έχουν ένα μέρος για να μοιράζονται την φωνή τους κατά την διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε την 2K ένα μέρος που οι παίκτες μας να αισθάνονται άνετα να εκφράζονται. Όσο για το NBA και WNBA υποστηρίζουμε σθεναρά τους παίκτες που πήραν αυτή την απόφαση".

Η 2K Sports έδωσε στους παίκτες του NBA 2K20 δωρεάν ρούχα με το λογότυπο Black Lives Matter για τους χαρακτήρες τους στο παιχνίδι. Ενώ, επίσης διέκοψε το online play για περίπου δύο ώρες.

Διαβάστε την είδηση: Οι EA, Ubisoft, Square Enix και άλλες εταιρείες έκαναν δωρεές για το κίνημα Black Lives Matter.

Συζητήστε για το NBA2K20 στο αντίστοιχο forum topic.

Συζητήστε περισσότερα για το κίνημα Black Lives Matter στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification