Τα Super Nintendo World Theme Parks στην Αμερική

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
Τα Super Nintendo World Theme Parks στην Αμερική

Τα Super Nintendo World Theme Parks στην Αμερική

Έρχεται στο Hollywood, με Mario Kart Ride. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/6/20 - Καθυστέρηση στην κατασκευή] Η Universal Studios Japan θα καθυστερήσει την κατασκευή του Super Nintendo World, εξαιτίας του κορωνοϊού. Θα ανοίξει στα τέλη του 2020. Το πάρκο βρίσκεται στην Osaka και η Nintendo ελπίζει να το ανοίξει πριν τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, οι οποίοι επίσης έλαβαν καθυστέρηση και αντί για το καλοκαίρι του 2020 θα διεξαχθούν το 2021. Οπότε όλα καλά κι όλα ανθηρά.

[UPDATE: 4/8/20 - Καθυστέρηση επ' αόριστον λόγω του κορωνοϊού] Σύμφωνα με το Business Times, το θεματικό πάρκο Super Nintendo World στην Ιαπωνία θα καθυστερήσει επ' αόριστον λόγω του κορωνοϊού, όπως και το ευρύτερο θεματικό πάρκο Epic Universe της Universal στη Φλόριντα της Αμερικής. Όλες οι κατασκευές των συγκεκριμένων πάρκων υπολογίζονταν ότι θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το 2023.

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση, η οποία έγινε καθαρά για λόγους αποφυγής εξόδων. Το κόστος κατασκευής είναι μεγάλο και οι εταιρείες χρειάζεται να κάνουν απόσβεση, αλλά λόγω του κορωνοϊού, αποφάσισαν να αποφύγουν τα νέα έργα, καθώς δεν γνωρίζουν πότε θα μπορέσουν τελικά να ανοίξουν το πάρκο. 

Δυστυχώς οι βόλτες με τα τρενάκια των Mario και Yoshi θα αργήσουν...ενδεχομένως για μερικά χρόνια ακόμη, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας του COVID-19. Πάντως, πολλά θεματικά πάρκα της Αμερικής, όπως το Universal Studios Orlando και το Disney World, έχουν ανοίξει, έχοντας αυξημένα μέτρα προστασίας. Το Universal Studios Hollywood δεν έχει ανοίξει, ενώ το Halloween Horror Nights ακυρώθηκε.

[UPDATE 2: 14/1/21 – Καθυστέρηση και πάλι επ’αόριστον λόγω του κορωνοϊού] Θα καθυστερήσει πάλι το άνοιγμα του Super Nintendo World για το κοινό.

Το θεματικό πάρκο προοριζόταν να ανοίξει στις 4 Φεβρουαρίου, μετά από μια μεγάλη καθυστέρηση το καλοκαίρι. Αρχικά προοριζόταν να ανοίξει εγκαίρως για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο το 2020.

Αλλά με τα κρούσματα κορωνοϊού να αυξάνονται στην Ιαπωνία, η περιοχή της Οσάκα στην οποία βρίσκεται το πάρκο, είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αυτή τη στιγμή. "Με την περιοχή της Οσάκα να μπαίνει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις 13 Ιανουαρίου, η νέα περιοχή "Super Nintendo World" η οποία ήταν προγραμματισμένη να ανοίξει στις 4 Φεβρουαρίου, θα αναβάλει το άνοιγμα της στο κοινό μέχρι να αρθούν τα μέτρα", γράφει μια σημείωση στην ιστοσελίδα του θεματικού πάρκου.

[UPDATE 3: 4/3/21 - Οι εργασίες στην Αμερική συνεχίζονται] Μετά το άνοιγμα του Super Nintendo World στην Ιαπωνία, πλέον οι εργασίες της Universal Orlando για το θεματικό πάρκο Epic Universe της Αμερικής, όπου θα στεγαστεί μεταξύ άλλων και το Super Nintendo World, συνεχίζονται. Ωστόσο, η Universal δήλωσε ότι οι εργασίες γίνονται με ελάχιστους εργαζόμενους, καθώς η εταιρεία επαναπροσλαμβάνει εργάτες, ενώ θα χρειαστούν αρκετοί μήνες έως ότου επανέλθουν πλήρως στους προηγούμενους ρυθμούς. Το θεματικό πάρκο της Nintendo στην Αμερική θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο, καταστήματα, ουφάδικο και εστιατόρια. Θα υπάρχει μέχρι και περιοχή η οποία θα σας βάζει μέσα στο παιχνίδι Super Mario Bros.

[UPDATE 4: 4/3/21 - O Jerry Demings δήλωσε ότι τα εγκαίνια στην Florida θα γίνουν το 2025] Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Jerry Demings, δήλωσε στο The Orlando Sentinel όσα γνωρίζει για την ημερομηνία των εγκαινίων του Super Nintendo World στην Florida. Ο Jerri Demings δήλωσε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει από ανθρώπους που εργάζονται στην Universal, το θεματικό πάρκο Super Nintendo World ενδέχεται να ανοίξει το 2025.

Το πάρκο είχε προγραμματιστεί αρχικά να εγκαινιαστεί μέσα στο 2023, όμως με την καθυστέρηση της κατασκευής του και την απρόβλεπτη εξέλιξη της πανδημίας του Covid-19 η ημερομηνία φαίνεται ότι θα μεταφερθεί. Η Universal από την μεριά της, δεν έχει δεσμευτεί επίσημα για κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα του πάρκου.

[UPDATE 5: 4/6/22 - Στα Universal Studios το 2023 με Mario Kart Ride] Το Super Nintendo World Theme Park θα έρθει στα Universal Studios του Hollywood και θα έχει μεταξύ άλλων και Mario Kart Ride, αλλά και Super Nintendo World.

[UPDATE 6: 17/12/22 - Ανοίγει τον Φεβρουάριο] Το θεματικό πάρκο Super Nintendo World θα ανοίξει τελικά στην περιοχή του Hollywood τον Φεβρουάριο.

Θα έχει παρόμοιες δραστηριότητες με το Λούνα Παρκ της Nintendo στην Ιαπωνία, όπως Augmented Reality κούρσα με Kario Kart, ένα Mario Kart καφέ, Nintendo merchandize κτλ. Στην Αμερική δεν θα υπάρχει η Yoshi's Adventure ride της Ιαπωνίας, γιατί δεν υπήρχε επαρκής χώρος.

Το τρίτο θεματικό πάρκο Super Nintendo World θα ανοίξει στο Orlando το 2025, ενώ στην Ιαπωνία γίνονται κατασκευές επέκτασης στην περιοχή Donkey Kong.

Διαβάστε περισσότερα για το θεματικό πάρκο Nintendo World και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 15/01/2021 08:34
Όταν με το καλό ανοίξει είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ κόσμος.
#2 BigGreekGamer (Level 31) 10/03/2021 10:40
Λογικό να υπάρξει καθυστέρηση λόγω της πανδημίας. Γενικά ζούμε σε μια κατάσταση που πολλά σχέδια που είχε ο κόσμος είτε να αναβληθούν είτε να καθυστερήσουν όπως το θεματικό πάρκο.
Notification