Phil Spencer: "Δεν θέλουμε να αναγκάζουμε τους gamers να αγοράζουν συγκεκριμένες κονσόλες"

Hot
Phil Spencer: "Δεν θέλουμε να αναγκάζουμε τους gamers να αγοράζουν συγκεκριμένες κονσόλες"

Phil Spencer: "Δεν θέλουμε να αναγκάζουμε τους gamers να αγοράζουν συγκεκριμένες κονσόλες"

Ο επικεφαλής του Xbox απαντά στην έλλειψη exclusives.

Με τις next-gen κονσόλες να πλησιάζουν, η Microsoft και η Sony προχωρούν στη νέα εποχή του gaming.

Η Sony δήλωσε ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αρκετούς exclusive τίτλους από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας της νέας της κονσόλας, ενώ η Microsoft είπε ότι δεν έχει σκοπό να εστιάσει στις αποκλειστικότητες για το Xbox Series X, αλλά να κυκλοφορεί τα games της σε όλες τις συσκευές της. Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε ότι θέλει οι gamers να παίζουν τα παιχνίδια της Microsoft σε ότι κονσόλα θέλουν. Δήλωσε ότι το να αναγκάζεις τους καταναλωτές να αγοράζουν μια συγκεκριμένη κονσόλα για να παίζεις αποκλειστικότητες, είναι ενάντια στο πνεύμα του gaming.

Ειδικότερα, ο Phil Spencer δήλωσε: “Οι gamers βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας, όχι οι κονσόλες μας, ούτε τα games μας. Θέλουμε να παίζετε τα games μας όπου θέλετε, είτε με φίλους, είτε όχι. Στην τηλεόραση, το Xbox θα είναι η καλύτερη επιλογή να παίζετε console games.”

Το Series X είναι η πιο δυνατή κονσόλα που έχει δημιουργήσει η Microsoft και όσοι παίζουν τα games της στην κονσόλα αυτή θα έχουν την καλύτερη εμπειρία. Επίσης, ο Spencer είπε ότι δεν θέλει τα games της Microsoft να είναι αποκλειστικά για κανένα, επομένως η εταιρία θα συνεχίσει να κυκλοφορεί τα games της τόσο στο Xbox One, όσο και στα PC.

Ο Spencer δήλωσε: “To gaming έχει να κάνει με την ψυχαγωγία, την κοινότητα και προσφέρει περισπασμό από την καθημερινότητα. Μπορείτε να δείτε νέες ιστορίες, διαφορετικές οπτικές και βρίσκω ιδιαίτερα αντίθετο το γεγονός του να προσπαθούμε να ‘κλειδώσουμε’ τους games σε μια συγκεκριμένη συσκευή. Ή να αναγκάσουμε τους καταναλωτές να αγοράσουν την κονσόλα μου την στιγμή που το θέλω, προκειμένου να βιώσουν το gaming. Το gaming είναι μεγαλύτερο από κάθε συσκευή και αυτό είναι κάτι το οποίο έχουμε αποδεχτεί. Πιστεύω πως το gaming είναι ζωτικής σημασίας.”

Η διαφορά στις στρατηγικές των Sony και Microsoft έχει διχάσει τους καταναλωτές και πολλοί από αυτούς κατηγορούν την Microsoft ότι “κρατάει πίσω” την δύναμη των νέων games για να μπορεί να υποστηρίζει παλαιότερο hardware. Ο Spencer απαντώντας σε αυτά τα σχόλια δήλωσε:

“Πραγματικά, το ότι “κρατάμε πίσω” τα νέα μας games είναι ένα meme που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που είναι πολύ εστιασμένοι στον πόλεμο των κονσολών. Απλά κοιτάω τα Windows. Είναι σχεδόν δεδομένο το ότι όταν οι developers αναπτύσσουν games για τα Windows, τότε η καλύτερη εμπειρία θα είναι η PC έκδοση του game. Μπορείτε να το δείτε ακόμα και από μερικά first-party console games μας, όταν βγαίνουν για PC, η καλύτερη εμπειρία είναι στα PC. Ωστόσο, τα PC έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία σε hardware από κάθε κονσόλα.”

Διαβάστε περισσότερα για το Xbox Series X και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nemesis11 (Level 9) 13/07/2020 17:42
Για όσους έχουν μεγάλη επήρεια στο χώρο του Gaming μπορούν να καταλάβουν 100% ''τι θέλει να πει ο ποιητής'' (δηλαδή η Microsoft μέσω του Spencer)

Τώρα για όλους τους υπόλοιπους προφανώς και δεν βγάζουν κανένα νόημα αυτά που λέει ο Phil Spencer, και ας είναι ξεκάθαρο ότι η Microsoft πουλάει υπηρεσίες και βλέπει τα Games ως μια ακόμα υπηρεσία για το μέλλον......... ............... ............... ..δηλαδή πραγματικά τώρα '' Τι δεν καταλαβαίνεις '' Ε???
#2 Vinset06 (Level 10) 14/07/2020 09:23
Quoting Nemesis11:
Για όσους έχουν μεγάλη επήρεια στο χώρο του Gaming μπορούν να καταλάβουν 100% ''τι θέλει να πει ο ποιητής'' (δηλαδή η Microsoft μέσω του Spencer)

Τώρα για όλους τους υπόλοιπους προφανώς και δεν βγάζουν κανένα νόημα αυτά που λέει ο Phil Spencer, και ας είναι ξεκάθαρο ότι η Microsoft πουλάει υπηρεσίες και βλέπει τα Games ως μια ακόμα υπηρεσία για το μέλλον.........................................δηλαδή πραγματικά τώρα '' Τι δεν καταλαβαίνεις '' Ε???


Το χειρότερο όλων είναι ότι υπάρχουν τα FunBoys που ότι και να δηλώσει η αγαπημένη τους εταιρεία δε κοιτάνε να ξεσηκωθούν για να έχουμε μια γενικότερη βελτίωση αλλά αντίθετα εθελοτυφλούν.Τέ τοιο πράγμα δεν έζησα στην εποχή sega - nintendo που εννοείται νιόθω ευλογημένος που μεγάλωσα τότε.Επεσα πάνω σε μία κοινότητα που υποστηρίζουν microsoft και περισσότερα άρθρα ήταν να βρίζουν τη sony παρά να δείχνουν κάτι για το xbox.Παιδάκια στη ψυχή και στο μυαλό.
Notification