Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις EA: "Θα διπλασιάσουμε τα νέα Star Wars games που θα κυκλοφορούμε"

EA: "Θα διπλασιάσουμε τα νέα Star Wars games που θα κυκλοφορούμε"

Tuesday, 23 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης  
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/56/66/c7/star-wars-fallen-order-ea-100-1592921783.jpg
 

EA: "Θα διπλασιάσουμε τα νέα Star Wars games που θα κυκλοφορούμε"

Μετά την επιτυχία των Battlefront και Jedi: Fallen Order.

Τα στελέχη της Electronic Arts ανέφεραν πως έχουν σκοπό να διπλασιάσουν τον αριθμό των Star Wars Game αφού είδαν την επιτυχία που είχαν τα Star Wars: Battlefront 1 και 2, Galaxy of Heroes, και Jedi Fallen Order. Ο Andrew Wilson, διευθύνων σύμβουλος της EA, σε μία κουβέντα του ανέφερε επίσης ότι τα δύο παιχνίδια Battlefront είναι η καλύτερη συνεργασία της EA με την Disney καθώς μαζί πούλησαν 35 εκατομμύρια αντίτυπα και το Fallen Order πούλησε μόνο του 10 εκατομμύρια. Επίσης αναφέρει το παιχνίδι Star Wars: Galaxy of Heroes είχε επίσης μια απροσδόκητη επιτυχία.


Το επόμενο μεγάλο Star Wars παιχνίδι της EA είναι το Star Wars Squadron. Όπως είπε ο Wilson το συγκεκριμένο έχει σκοπό να φτάσει σε μια μικρότερη αγορά και η EA δεν θα αναφέρει τις πωλήσεις αυτού στο κοινό. Επίσης ανέφερε ότι ακόμα και αν δεν πάει καλά, είναι χαρούμενος για την σχέση που έχει αναπτύξει η EA με τον Lucas και την Disney.


O Andrew Wilson είπε συγκεκριμένα “Οι ελπίδες μου είναι ψηλά. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με την Disney και μια πολύ καλή σχέση με τον Lucas. Έχουμε έναν δεσμό που μας ενώνει από το Star Wars The Old Republic το 2011. Είχαμε επιτυχία σε Shooters, σε RPGs, σε Action Adventures και σε mobile games και πιστεύω το Squadron θα είναι επίσης μια επιτυχία. Σκοπεύουμε να διπλασιάσουμε την συνεργασία. Η Disney φαίνεται πως είναι δεσμευμένη στην σειρά. Έχουμε έναν συνδυασμό ενός υπέροχου IP, εμπειρία και τέχνη στην ανάπτυξη παιχνιδιών και επιτυχία σε διάφορα είδη σε πολλές πλατφόρμες. Και έχουμε και μια νέα γενιά από fans που έρχονται στην σειρά. Οπότε έχουμε ελπίδες ότι θα συνεχίζει να υπάρχει αυτή η σχέση και θα βοηθήσουμε να προχωρήσει το IP των Star Wars”.


O Blake J Jorgensen πρόσθεσε ότι η EA βρίσκεται στην σπάνια θέση να μπορεί να δημιουργήσει νέους χαρακτήρες και περιεχόμενο χάρης αυτή την δυνατή σχέση με την Disney. Για παράδειγμα στο Jedi: Fallen Order πολλά από όσα βλέπουμε είναι canon για την σειρά ενώ το Squadron θα μας πάει σε μέρη που δεν έχουμε ξαναδεί.


Διαβάστε για το Star Wars Squadron και συζητήστε για την Electronic Arts στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification