Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition

A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition

Thursday, 18 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f5/fa/55/a-game-of-thrones-the-board-game-digital-edition1-54-1592469094.jpg
 

A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition

Ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι της γνωστής σειράς στο Steam.

Πολλά από τα πιο γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν σε ψηφιακή μορφή, εξοικονομώντας χώρο στους χρήστες και το πιο γνωστό από αυτά το οποίο βασίζεται στο lore του Game of Thrones έρχεται στο Steam.

Το asymmetrical παιχνίδι στρατηγικής θα είναι βασισμένο στο κανονικό επιτραπέζιο και στην γνωστή σειρά φαντασίας του George R. R. Martin. Στο επιτραπέζιο Game of Thrones, το οποίο έχει καταταχθεί ως ένα από τα 150 καλύτερα επιτραπέζιο όλων των εποχών από το BoardGameGeek, θα αναλαμβάνετε ένα από τα εφτά βασίλεια του Westeros, τα οποία κάθε ένα από αυτά ερίζει για την κατάκτηση του Iron Throne μέσω διπλωματίας και εχθροπραξιών. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης, διαχείριση πόρων, κατοχή περιοχών, κρυφές εντολές δράσης και κάρτες με τους ήρωες της σειράς.

Όπως και στο κανονικό Game of Thrones, το επιτραπέζιο θα περιλαμβάνει τη σύναψη συμμαχιών και υποσχέσεων που μπορεί να μην ευοδωθούν και να καταλήξουν σε πισώπλατα μαχαιρώματα. Στο A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition θα μπορούν μέχρι έξι παίκτες να παίρνουν μέρος online, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για solo παιχνίδι με πέντε αντιπάλους που θα χειρίζεται το A.I.

Το A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition, θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2020 μέσω Steam για PC και Mac από την Asmodee Digital.

Διαβάστε για τις gaming καρέκλες εμπνευσμένες από το Game of Thrones και συζητήστε για το A Game of Thrones: The Board Game - Digital Edition στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification