Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Microsoft: "Συγχαρητήρια στους φίλους μας στη Sony. Οι Xbox fans όμως θα παίζουν στην πιο δυνατή κονσόλα"

Microsoft: "Συγχαρητήρια στους φίλους μας στη Sony. Οι Xbox fans όμως θα παίζουν στην πιο δυνατή κονσόλα"

Friday, 12 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fb/a2/76/xbox-aaron-greenberg-xbox-series-x-48-1591985563.jpg
 

Microsoft: "Συγχαρητήρια στους φίλους μας στη Sony. Οι Xbox fans όμως θα παίζουν στην πιο δυνατή κονσόλα"

Το Console Wars άρχισε.

Η Microsoft έδωσε συγχαρητήρια στη Sony για την χθεσινή της παρουσίαση, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι θα έχει την πιο δυνατή κονσόλα της αγοράς.

Ο Aaron Greenberg, επικεφαλής του τμήματος Xbox marketing, δήλωσε στο Twitter: Συγχαρητήρια στους φίλους μας στη Sony για την παρουσίασή τους σήμερα. Οι Xbox fans θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα GTA V, Resident Evil Village, Hitman 3, NBA 2K21, Pragmata και άλλα games θα είναι οπτικά και σε θέμα gameplay άριστα στο Xbox Series X, την πιο ισχυρή κονσόλα στον κόσμο.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση της Microsoft στο αντίστοιχο event Xbox Series X του Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη για τα περιφερειακά του PS5.

Δείτε όλη την παρουσίαση της Sony και τις φωτογραφίες και το βίντεο του νέου PS5.

Συζητήστε για το PS5 σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Vinset06 (Level 10) 13/06/2020 17:10
Πιο χαζή δήλωση δε περίμενα...και μετά μας φταίνε τα funboys που αντιδρούν αναλόγως.Αν ήθελε να δηλώσει ντε και καλά κάτι ας έλεγε περιμένετε να δείτε τι αποκλειστικότητ ες-παιχνιδάρες θα σας έχουμε σε αυτή τη γενιά που έρχεται.Εκτός από κάτι χαζοπεριέργους τι μας ενδιαφέρει αν η μία κονσόλα είναι πιο δυνατή από την άλλη σε λεπτομέρειες.Κα ι το xbox one ήταν πιο δυνατό αλλά από games.......... .. ακόμη ψάχνω το λόγο που έχω τρείς κονσόλες xbox...
Notification