Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Death Stranding jacket αξίας 1.750 ευρώ

Death Stranding jacket αξίας 1.750 ευρώ

Sunday, 19 Apr 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3d/58/0d/death-stranding-jacket-100-1587321436.jpg
 

Death Stranding jacket αξίας 1.750 ευρώ

Θα έχεις πρόβλημα με τόσο ακριβό μπουφάν, ε;

 

Η εταιρεία Acronym πουλάει το μπουφάν του Sam Bridges από το Death Stranding, που αποτελεί ρέπλικα του αντίστοιχου που φοράει ο ήρωας στο παιχνίδι, ενώ στην περιγραφή του αναφέρεται και ότι είναι..."αλεξιχρόνιο", αν μπορούμε να το πούμε σωστά. Πως λέμε αλεξίσφαιρο; Το συγκεκριμένο απλά αντέχει στο χρόνο και δεν φθείρεται.

death stranding 2

Το κόστος του ισοδυναμεί με αυτό...μιας μοτοσυκλέτας και όχι ενός ρούχου! Πωλείται για 1.752 ευρώ. Το J1A-GT Gen 2.2 σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Kojima Productions και τον Hideo Kojima. Κατασκευάστηκε με ειδικό ύφασμα Gore-Tex Pro που επιτρέπει άνεση και κάνει το δέρμα σας να αναπνέει.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Το μπουφάν διαθέτει επίσης...αλεξικέραυνο κολάρο (σ.σ. γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε βρει κεραυνός), πολλές τσέπες και κουκούλα. Καλή η ποιότητα κατασκευής του, αλλά με αυτό το κόστος...απευθύνεται σε απειροελάχιστο κόσμο.

death stranding 2

Διαβάστε ακόμη για τον Κινέζο cosplayer που έβαλε το μωρό του σε κάψουλα Death Stranding.

Δείτε ακόμη τον κλώνο του Death Stranding με τίτλο Walking Simulator.

Δαβάστε το review του Death Stranding για PS4 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic. Στα PC θα έρθει στις 2 Ιουνίου. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification