Ειδήσεις Κονσόλες Η Sony δεν έχει στα σχέδια της άλλη φορητή κονσόλα

Η Sony δεν έχει στα σχέδια της άλλη φορητή κονσόλα

Wednesday, 04 Dec 2019  | in Κονσόλες | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6b/db/96/PSVita-82-1575460405.jpg
 

Η Sony δεν έχει στα σχέδια της άλλη φορητή κονσόλα

Jim Ryan: “Είναι μια αγορά στην οποία δεν συμμετέχουμε πλέον.”

 

Κατά τα φαινόμενα η Sony δεν έχει στα σχέδια της την κυκλοφορία άλλης φορητής κονσόλας. Καθώς η Nintendo έχει φοβερή επιτυχία με το Switch, ο επικεφαλής Jim Ryan δήλωσε: “Είναι μια αγορά στην οποία δεν συμμετέχουμε πλέον.”

Ο ίδιος είχε εγκωμιάσει το PS Vita, περιγράφοντας το ως “εξαιρετικό από πολλές οπτικές”, όμως είναι ένα προϊόν που δεν έλκει τον καταναλωτή όσο άλλα. Είναι κρίμα γιατί ήταν πολλά υποσχόμενο, αφού η ιδέα να παίζεις ότι και στην κονσόλα σου όπου θέλεις ήταν εξαιρετική.

Οι κατασκευαστές αυτή τη στιγμή έχουν στην κατοχή τους τις τέσσερις από τις πέντε πιο πετυχημένες κονσόλες όλων των εποχών, οπότε είναι σαφές ότι γνωρίζουν καλά τις δυνάμεις του. Το PlayStation Portable είχε φοβερή επιτυχία στον ανταγωνισμό του με το Nintendo DS για κάποιο χρονκό διάστημα και κατάφερε να δει σχεδόν 100 εκατομμύρια πωλήσεις άμεσα. Όμως τελικά η προσπάθειες της Sony στον συγκεκριμένο τομέα έφτασαν στο τέλος τους.

Φυσικά ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να αλλάξει στάση όσον αφορά την αγορά των φορητών συσκευών, όμως λογικά όχι σύντομα.

Διαβάστε για την κυκλοφορία του PlayStation Classic και συζητήστε για το PS Vita στο σχετικό forum topic

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification