Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Gamers ξοδεύουν 8.980 ευρώ στο GameStop για να κάνουν δωρεά σε νοσοκομείο παίδων

Gamers ξοδεύουν 8.980 ευρώ στο GameStop για να κάνουν δωρεά σε νοσοκομείο παίδων

Friday, 18 Oct 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bb/fb/bb/10kdonation-48-1571397791.jpg
 

Gamers ξοδεύουν 8.980 ευρώ στο GameStop για να κάνουν δωρεά σε νοσοκομείο παίδων

Εκτός απο χαμόγελα μοίρασαν και πολλές κονσόλες και games.

 

Ένας YouTuber έγινε viral στο Reddit λόγω της απίθανης πράξης που έκανε με τους φίλους του.

Ο Redditor dillwillhill πρόσφατα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες αυτού και των φίλων του να ξοδεύουν $10.000 USD (8.980 ευρώ) στο GameStop για να τα δωρίσουν σε παιδιά που είναι στα νοσοκομεία. Στο Reddit, ο dillwillhill γράφει: “Κάνω μια σειρά από βίντεο στην οποία προσπαθώ να κάνω απίθανα πράγματα για ανθρώπους! Δεν θέλαμε να κάνουμε μια απλή επίσκεψη, έτσι πήραμε ένα τόνο κονσόλες/games για να τα δωρίσουμε!”

“Ακόμα κάναμε έκπληξη σε ένα ασθενή με καρκίνο και την βοηθήσαμε να σβήσει το “επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο παίδων” από την λίστα της… Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με το κοινό μας στο YouTube/Reddit και να μοιράσουμε όλες αυτές τις κονσόλες σε όλη την χώρα.” Ο gamer και οι φίλοι του έχουν ένα κανάλι στο YouTube που δείχνουν την πορεία τους καθώς προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη λίστα τους, με τους περισσότερους στόχους να αφορούν δωρεές σε φιλανθρωπίες.

Το κανάλι ονομάζεται One List One Life και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Μπορείτε επίσης να δείτε όλο το vlog με τις δωρεές παρακάτω:

Στην περιγραφή του βίντεο, ο Dillon εξηγεί περισσότερα για το One List One Life. Γράφει: “To 2017 o Clay και ο Dillon έμαθαν ότι ο παιδικός τους φίλος είχε ένα χρόνο ζωής. Ο καρκίνος του επέστρεψε και τα πράγματα έδειχναν σκούρα. Ακούγοντας αυτά τα νέα, αποφασίσαμε να παραιτηθούμε από τις δουλειές μας και το κολλέγιο για να δημιουργήσουμε, να ζήσουμε και να καταγράψουμε την bucket list μας. Μέσα σε μια νύκτα η ιστορία μας έγινε viral – από το να ταΐζουμε άστεγους μέχρι το να συναντάμε τον Danny Devito, όλα είναι πιθανά.”

“Αργότερα, μετά από κάποιους μήνες βάλαμε στόχο να θέσουμε ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Η κοινότητά μας έθεσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ για την μεγαλύτερη δωρεά μυελού των οστών. Ευτυχώς για εμάς, 11 χιλιάδες άνθρωποι αποφάσισαν να συνεισφέρουν – και ένας από αυτούς έσωσε την ζωή του φίλου μας.”

 

My friend's and I spent $10,000 at Gamestop so we could donate to a bunch of children's hospitals! (story in comments) from r/gaming

 

Μπορείτε και εσείς να τους στηρίξετε κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης για το πρόγραμμα που δίνει δωρεάν games σε βετεράνους πολέμου.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification