Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Ubisoft αφαίρεσε το Gamescom Show λόγω αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων

Η Ubisoft αφαίρεσε το Gamescom Show λόγω αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων

Tuesday, 20 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7b/05/b9/gamescomopeningcopyright-43-1566293652.jpg
 

Η Ubisoft αφαίρεσε το Gamescom Show λόγω αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων

Έδειχνε υλικό της Ubisoft... ενώ και αυτή συμμετείχε στην εκδήλωση.

 

Σύμφωνα με το Digital Millennium Copyright Act, το YouTube πρέπει να παρέχει έναν τρόπο στους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων να κάνουν αναφορές σε περιεχόμενα που παραβιάζουν τα δικαιώματά τους.

Το σύστημα αυτό δεν είναι τέλειο και προκαλεί πονοκεφάλους στις εταιρίες ανάπτυξης εδώ και χρόνια. Ο δημιουργός και host της Gamescom, Geoff Keinghley το βίωσε χτες από πρώτο χέρι. Κατά την διάρκεια του pre-Gamescom show, το βίντεο που είχε ανεβάσει στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube αφαιρέθηκε. “Αυτό το βίντεο περιέχει υλικό της Ubisoft, η οποία το έχει μπλοκάρει”, ήταν το μήνυμα στην οθόνη.

Το αστείο είναι πως η Ubisoft συμμετείχε στο Opening Night Live, όπου και έδειξε το DLC του Anno 1800. Ακόμα, στο Twitch, το τρέιλερ ανακοίνωσης του Kerbal Space Program 2 δεν έχει ήχο, πάλι λόγω διαφόρων copyright strikes.

Ωστόσο, το πρόβλημα με το YouTube επιλύθηκε και παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη για την παρουσία της Microsoft στην Gamescom και συζητήστε περισσότερα για την έκθεση στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification