Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις H Microsoft ίσως φτιάξει κι άλλα games για όλα τα format

H Microsoft ίσως φτιάξει κι άλλα games για όλα τα format

Monday, 12 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e8/df/e8/matt-booty-49-1565635538.jpg
 

H Microsoft ίσως φτιάξει κι άλλα games για όλα τα format

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των Xbox developers.

 

 

O Matt Booty, επικεφαλής των Xbox studios, δήλωσε ότι η Microsoft σκέφτεται να αναπτύξει games όχι μόνο για Xbox One και PC, αλλά και για όλες τις κονσόλες της αγοράς, ακόμα και για τα PS4, PS5 και Switch.

Συγκεκριμένα ο Booty δήλωσε ότι πέρα από τις εταιρείες Double Fine, Obsidian και Ninja Theory, οι οποίες φτιάχνουν ήδη multiplatform games, "Η Microsoft θα πρέπει να αναπτύξει και άλλα games σε όλα τα format. Άραγε θα είναι και στο Switch ή τις κονσόλες PlayStation; Θα είχε νόημα για την εκάστοτε σειρά; Εξαρτάται από το αν το παιχνίδι θα μπορεί να ωφεληθεί στο να βρίσκεται σε διαφορετικές πλατφόρμες ή αν είναι ένα παιχνίδι μόνο για τις δικές μας πλατφόρμες, όπως τα xCloud, Gam ePass και Xbox Live.

H πρώτη μεγάλη κίνηση της Microsoft για multiplatform game, ήταν με το Minecraft, μιας και η Αμερικάνικη εταιρεία έχει εξαγοράσει εδώ και χρόνια την Mojang του Notch, δημιουργού της σειράς, η οποία είχε κυκλοφορήσει το Minecraft σε όλα τα format. Από την άλλη, games όπως οι σειρές Halo, Forza ή Sea of Thieves, είναι αποκλειστικά console exclusives στο Xbox, σύμφωνα με τον Booty.

Δείτε τι ετοιμάζει η Microsoft στην Gamescom 2019

 

Διαβάστε επίσης για την διαγραφή των ανενεργών Xbox Live accounts από την Microsoft.

Συζητήστε για το Xbox Live στο παρακάτω forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification