Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις EA: "Υπάρχει η πεποίθηση ότι είμαστε οι κακοί τύποι"

EA: "Υπάρχει η πεποίθηση ότι είμαστε οι κακοί τύποι"

Thursday, 04 Jul 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/18/30/8d/Fe-24-1562233990.jpg
 

EA: "Υπάρχει η πεποίθηση ότι είμαστε οι κακοί τύποι"

"Τα λάθη μας φαίνονται μεγάλα λόγω του μεγέθους της εταιρίας". 

Ένας από τους διευθυντές της EA μίλησε για το πως, ακόμα και μετά από 25 χρόνια με την εταιρία, συνεχίζει να δυσκολεύεται με το πως η EA συχνά κατηγορείται ότι είναι “οι κακοί τύποι”.

Η EA είναι μια από τις μεγαλύτερες, γηραιότερες, και πιο καταξιωμένες εκδότριες εταιρίες. Ο αντιπρόεδρος της στρατηγικής ανάπτυξης της EA, Matt Bibley, εξήγησε πως όταν η EA κάνει λάθη, αυτά αναπτύσσονται σε μεγάλο βαθμό λόγω του μεγέθους της εταιρίας. “25 χρόνια στην EA και ακόμα δυσκολεύομαι με το πως μας κατηγορούν ότι είμαστε οι κακοί τύποι”, δήλωσε ο Bibley. “Το να κάνουμε βιντεοπαιχνίδια είναι κάτι που αγαπάμε. Δυστυχώς, όταν κάνουμε κάποιο λάθος σε ένα παιχνίδι, ο κόσμος το μαθαίνει λόγω του μεγέθους της εταιρίας”.

Ακόμη ο Bibley αναφέρθηκε στο πως η EA, ως εταιρία, καθώς μεγαλώνει όλο και περισσότερο έρχεται αντιμέτωπη με την αντίληψη ότι “αποχωρίζεται” καινούργιες και original ιδέες. Εδώ είναι που λαμβάνει δράση το πρόγραμμα της EA Originals, η εταιρία υπεύθυνη για παιχνίδια όπως το A Way Out, Fe, και το Sea of Solitude.

“Η EA Originals μας δίνει την δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με το ταλέντο και αυτές τις μικρότερες ιδέες. Όταν είσαι μέλος μιας μεγάλης εταιρίας, είναι αρκετά εύκολο να πέσεις στην παγίδα όπου όταν βλέπεις ένα game concept να θεωρείς … ότι πρέπει να γίνει μεγάλο. Ξέρουμε από την δουλειά που κάνουμε για τις συνδρομητικές μας υπηρεσίες, ότι οι gamers θα παίξουν το FIFA ή το Fortnite τους, έχουν ένα κύριο franchise, όμως όταν θέλουν ένα διάλλειμα από αυτά τα παιχνίδια θα παίξουν κάτι που θα έχει διάρκεια 5 με 10 ώρες. Έτσι μας ήρθε η ιδέα για τα EA Originals.”, όπως δήλωσε ο Matt Bibley.

Συζητήστε για την EA στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε επίσης το review του A Way Out και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification