Τι σημαίνει το "A Hideo Kojima Game";

Hot
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
 
0.0 ()
1
Τι σημαίνει το "A Hideo Kojima Game";

Τι σημαίνει το "A Hideo Kojima Game";

Ο Ιάπωνας game designer αποκαλύπτει.

Ο θρυλικός σχεδιαστής games Hideo Kojima, ίσως για πρώτη φορά στην ζωή του αποκαλύπτει για ποιόν λόγο όλα τα games του φέρουν τον τίτλο "A Hideo Kojima Game", η απάντηση είναι προφανής: διότι αυτός τα σχεδίασε.  

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Kojima εξήγησε στο twitter γιατί πήρε την απόφαση να συνδέσει το όνομά του σε κάθε παιχνίδι που δημιουργεί. Σύμφωνα με τον γνωστό σχεδιαστή παιχνιδιών, όλα έχουν σχέση με το πόσο εμπλέκεται στη διαδικασία ανάπτυξης.

Όπως έγραψε ο ίδιος : "33 χρόνια έχουν περάσει που ασχολούμαι με την βιομηχανία των games, η ομάδα ανάπτυξης όταν πρωτοξεκίνησε αποτελούνταν μόνο από 5-6 ανθρώπους, οι οποίοι δημιουργούσαν την ιστορία, σχεδίαζαν στο χαρτί τα γραφικά, επιμελούνταν το χειρόγραφο σενάριο, πραγματοποιώντας όλες τις κατευθύνσεις. Μετά έπρεπε να ασχοληθώ εγώ με την διαχείριση και προώθηση του κάθε τίτλου. Ακόμα και όταν η ομάδα μεγάλωσε σημαντικά, ο τρόπος που δημιουργώ games δεν έχει αλλάξει μέχρι και σήμερα. Πάντα συμμετέχω προσωπικά σε όλα τα στάδια δημιουργίας, μέχρι την προώθηση, την παραγωγή και την διαχείριση. Αυτό αποκαλώ ‘A Hideo Kojima Game'. 

 
To επόμενο παιχνίδι του Hideo Kojima, το άκρως αναμενόμενο Death Stranding, θα είναι η πρώτη του ανεξάρτητη παραγωγή μετά την αποχώρησή του από την Konami. Θα είναι και αυτό ένα όπως ο ίδιος αποκαλεί "A Hideo Kojima Game" και αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις 8 Νοεμβρίου του 2019 αποκλειστικά για το Playstation 4 και το PlayStation 4 Pro.
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 jacobrules (Level 10) 01/08/2019 09:14
το Death Stranding το περιμενουμε πως και πως,ο Κοτζιμα ειναι καλλιτεχνης και θα το αποδειξει ξανα.
Notification