Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Pokemon Rumble Rush για κινητά

Pokemon Rumble Rush για κινητά

Wednesday, 15 May 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/81/c7/81/new-pokemon-mobile-94-1557579018.jpg
 

Pokemon Rumble Rush για κινητά

Έρχεται σε Android και iOS. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/5/19] Ένα νέο Pokemon video game αναπτύσσεται για κινητά.

Η DeNA φέρεται να συνεργάζεται με την Nintendo για να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουριο Pokemon game στους ερχόμενους μήνες. Η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε τα εξής: “Σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε ένα νέο και εντυπωσιακό smartphone game μέσα σε αυτό το οικονομικό έτος γύρω από το δημοφιλές Pokemon franchise σε συνεργασία με την The Pokemon Company. Περισσότερες λεπτομέρειες, όπως πληροφορίες για το παιχνίδι και την κυκλοφορία του θα ανακοινωθούν σύντομα”.

Εφόσον η εταιρεία αναφέρει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος αυτού του οικονομικού έτους, σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2020. Η DeNA έχει αναπτύξει στο παρελθόν για λογαριασμό της Nintendo τα Super Mario Run, Animal Crossing: Pocket Camp, Fire Emblem Heroes και Mario Kart Tour.

[UPDATE: 15/5/19 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Η εταιρεία ανάπτυξης Ambrella ανακοίνωσε ότι το νέο παιχνίδι Pokemon για κινητά θα ονομάζεται Pokemon Rumble Rush και θα είναι spin-off του Pokeland. Σε αυτό θα ελέγχετε ένα Pokemon και θα δίνετε μάχες σε stages, παίρνοντας upgrades, κάτι ανάλογο με το Pokemon Rumble.

Το Pokemon Rumble Rush θα παίζεται και με το ένα χέρι, ενώ θα έχει νησιά τα οποία θα αλλάζουν κάθε δύο εβδομάδες και στα οποία θα μπαίνουν κάθε φορά νέα Pokemon. Θα μπορείτε επίσης να καλέσετε summons ανάμεσα στις μάχες.

Διαβάστε για τα Pokemon Sword και Shiled και συζητήστε για το Pokemon Rumble Rush στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification