Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Monday, 10 Jun 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7f/44/2c/lego-star-wars-force-9-1555410589.jpg
 

Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Ανακοινώθηκε επίσημα. [UPDATE]

 

[Αρχική Δημοσίευση: 16/4/2019] Το σαββατοκύριακο ο Matthew Wood, ανέφερε ότι δουλεύει πάνω σε ένα νέο Lego Star Wars Project κατά την διάρκεια της γιορτής του Stars Wars.

Η Warner Bros. κάνει publish τα Lego games και δεν έχει ανακοινώσει την κυκλοφορία του ακόμα, αλλά η Skywalker Sound είναι η εταιρεία της Disney που είναι υπεύθυνη για τον ήχο στις Star Wars ταινίες και σε πολλά θέματα σχετικά με το Star Wars, οπότε οι δηλώσεις του Matthew Wood δεν είναι αβάσιμες. Η σειρά Lego Star Wards αφιέρωσε ένα ολόκληρο παιχνίδι πάνω στην ταινία Episode 7: The Force Awakens.

 

 

 

Το νέο παιχνίδι θα περιλαμβάνει σκηνές και μέρη τις ιστορίας από τις ταινίες The Last Jedi και The Rise of Skywalker. Άρα το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο το 2020, εφόσον η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει το τέλος του 2019.

[UPDATE 10/6/19 - Ανακοπινώθηκε επίσημα] Ανακοινώθηκε επίσημα το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, το οποίο θα καλύπτει και τις 9 ταινίες. Δείτε το τρέιλερ που συνόδευσε την ανακοίνωση παρακάτω:

To LEGO Star Wars: The Skywalker Saga θα κυκλοφορήσε το 2020 για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Lego Star Wars: The Force Awakens. Επισκεφθείτε το forum topic του νέου Lego Star Wars για εκτενή συζήτηση.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification