Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Εκατομμυριούχος οργανώνει Battle Royale στην αληθινή ζωή

Εκατομμυριούχος οργανώνει Battle Royale στην αληθινή ζωή

Tuesday, 09 Apr 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a0/e8/19/battle-royale-irl-43-1554817262.jpg
 

Εκατομμυριούχος οργανώνει Battle Royale στην αληθινή ζωή

Το match θα διεξαχθεί σε ιδιωτικό νησί.

Ένας εκατομμυριούχος fan των Battle Royale θέλει να οργανώσει ένα Battle Royale match στην πραγματικότητα.

Ο ανώνυμος εκατομμυριούχος αναζητά να αγοράσει ένα ιδιωτικό νησί μέσω του HushHush.com, ένα site που περιγράφεται ως "Amazon για εκατομμυριούχους". Το site έχει αναρτήσει επίσης μία αγγελία για game developers, που θα σχεδιάσουν το last-person-standing game 100 παικτών.

Το σχέδιο είναι να προσκληθούν τυχαία 100 άνθρωποι, οι οποίοι θα ανταγωνιστούν για το έπαθλο 100.000 δολαρίων. Όσο για τους developers, ο εκατομμυριούχος προσφέρει ως και 45.000 δολάρια για έξι εβδομάδες δουλειάς, στήνοντας το event στην τοποθεσία που θα λάβει τελικά χώρα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα γιγαντιαίο αγώνα Airsoft. Οι παίκτες θα φορούν "touch-sensitive body armor" ώστε να επιβεβαιώνονται ηλεκτρονικά οι βολές που δέχονται, καθώς σε αυτή την κλίμακα θα ήταν αδύνατον να βασιστεί το παιχνίδι στην φιλοτιμία του κάθε παίκτη να αποχωρήσει όταν χτυπηθεί.

Οι οργανωτές θέλουν το event να διαρκέσει τρεις ημέρες, με 12 ώρες παιχνιδιού την ημέρα, ενώ τις υπόλοιπες οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν camping για ξεκούραση. Φυσικά, θα τους παρέχεται φαγητό και όλα τα απαραίτητα για να κατασκηνώσουν στο νησί, ενώ ιατρικό προσωπικό θα είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού.

Διαβάστε επίσης για την πρωτοβουλία της Epic Games να δώσει 500.000 δολάρια για training παικτών και συζητήστε για το Fortnite στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification