Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Nvidia Α.Ι. assistant με το όνoμα R.O.N

Nvidia Α.Ι. assistant με το όνoμα R.O.N

Monday, 01 Apr 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8b/b7/39/geforce-ron-gallery-a-82-1554118636.jpg
 

Nvidia Α.Ι. assistant με το όνoμα R.O.N

Mε ενσωματωμένη A.I. αποτελεί...το μέλλον του gaming.

Η Nvidia, κάνοντας την δική της φάρσα για την φετινή πρωταπριλιά, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση, ώστε να μας παρουσιάσει τον νέο της προσωπικό βοηθό, σε μορφή...ολογράμματος.

Η Αμερικάνικη εταιρία έχει κάνει παράδοση τις επιτυχημένες φάρσες για την πρώτη Απριλίου και συνέχισε με τον R.O.N. Αρχικά μας παραθέτει τις ικανότητες του όπως ότι μπορεί να μιλά 18 διαφορετικές γλώσσες, να βελτιώσει την απόδοση των παιχνιδιών σας, τις ικανότητες σας με πολύ προπόνηση αλλά και να σας ενημερώνει για κάθε νέο που κυκλοφορεί για το gaming.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να γνωρίσετε τον R.O.N μέσα από την βοήθεια που μπορεί να παρέχει σε έναν παίκτη του Apex Legends:

Ο R.O.N σας επιτρέπει να παραμείνετε προσηλωμένοι στο παιχνίδι σας, αποτρέποντας κάθε πιθανό αντιπερισπασμό, ενώ διαθέτει και TalkBlock, ώστε να μην εμποδίζουν ανεπιθύμητες κλήσεις στο τηλέφωνο σας, όταν βρίσκεστε σε μια πολύ σοβαρή μάχη. H Nvidia ανέβασε πολύ το επίπεδο για φέτος και αυτό είναι μια πρόκληση για τις υπόλοιπες εταιρίες.

Διαβάστε περισσότερα για την νέα κάρτα γραφικών από την Nvidia και συζητήστε για τα προϊόντα της εταιρίας στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification