Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις 10 χρόνια Fifa Ultimate Team

10 χρόνια Fifa Ultimate Team

Wednesday, 27 Mar 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Πελαγία Μαϊστρέλη   
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0f/3f/66/fifa-8-4cd2-81-1553683791.png
 

10 χρόνια Fifa Ultimate Team

Event με πολλά δώρα και specials.

Αυτό το σαββατοκύριακο η EA Sports και οπαδοί από όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν την 10η επέτειο του Fifa Ultimate Team με ένα promo event το οποίο θα περιέχει τα παρακάτω:

FUT Birthday Squad.
Τριάντα FUT Birthday players θα αλλάξουν θέση, είτε επειδή έπαιζαν σε αυτή την θέση παλαιότερα, για την εθνική τους ομάδα ή τα στατιστικά τους θα ταίριαζαν καλύτερα σε άλλη θέση. Η θέση δεν είναι η μόνη αλλαγή, θα πάρουν επίσης boosts τα οποία θα ταιριάζουν με την νέα τους θέση. Θα κυκλόφορήσουν 21 FUT Birthday players στα packs ενώ τα υπόλοιπα θα είναι διαθέσιμα μέσω των Squad Building Challenges και Objectives.

FUT Anniversary players.
10 χρόνια του FUT έβγαλαν αρκετούς παίκτες που με τις επιδόσεις τους, απέκτησαν ένα ξεχωριστό status στο community. Εφτά από εκείνα τα FUT Favourites θα κυκλοφορούν καθόλη την διάρκεια του event όπως τα SBC και τα Objectives, με ένα Flashback, Premium SBC ή FUT Birthday item type.

SBC & Objectives.
Συνολικά 21 παίκτες θα είναι διαθέσιμοι μέσω του SBC κατά την διάρκεια του FUT Birthday, περιλαμβάνοντας 10 Prime ICON Moments, 6 FUT Birthday players και 5 Anniversary players. Τα Themed Objectives θα βραβεύουν ακόμη 6 παίκτες, περιλαμβάνοντας 4 Birthday και 2 Anniversary players. Θα έχετε επίσης ένα καθημερινό Puzzle SBC και μια επιλογή από Upgrade SBC.

Twich Drops.
Γιορτάστε τα γενέθλια του FUT με κάποια από τα καλύτερα FIFA Twitch streams στις 22 Μαρτίου και κερδίστε δώρα.

Engagement Reward.
Ως ευχαριστία προς το community, θα διανέμονται έπαθλα με βάση το πόσες μέρες παίξατε FUT 19 αυτή την χρονιά.

Διαβάστε ακόμη περισσότερα για το Fifa 19 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification