Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Joe Carnahan: "Ο Neil Druckmann της Naughty Dog είναι μαλάκας"

Joe Carnahan: "Ο Neil Druckmann της Naughty Dog είναι μαλάκας"

Tuesday, 12 Mar 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9c/16/a6/Joe-Carnahan-99-1552426369.jpg
 

Joe Carnahan: "Ο Neil Druckmann της Naughty Dog είναι μαλάκας"

"Πήρε την θέση της Amy Henning, δεν ήθελα να του γράψω σενάριο".

Ο σκηνοθέτης Joe Carnahan (A-Team, Smokin' Aces) αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός Ryan Reynolds επρόκειτο να πάρει τον ρόλο του Nathan Drake στην ταινία Uncharted. Ο Carnahan επρόκειτο να γράψει το σενάριο για την ταινία Uncharted όπως είχαμε μάθει το 2016.

Το σενάριο του Carnahan υπέστη περικοπές καθώς ο Tom Holland (Spider-Man: Homecoming) επρόκειτο να αναλάβει τον Nathan Drake και μάλιστα σε νεαρή ηλικία. Ωστόσο η Naughty Dog δεν ήθελε τον Holland ως πρωταγωνιστή. Ο Carnahan εμπνεύστηκε από το σενάριο του Uncharted 3 και το μόνο που ήθελε ήταν η έγκριση της αρχικής σεναριογράφου του Uncharted, Amy Hennig.

Παράλληλα πρόσθεσε σε συνέντευξή του: "Δεν είμαι fan του creative director Neil Druckmann. Ήθελα να κάνω την Amy ευτυχισμένη. Ήταν δική της δημιουργία. Ο σκατόφατσας της έκλεψε την αναγνώριση για το Uncharted. Όταν ο δημοσιογράφος του Discussing Film τον ρώτησε αν εννοεί τον Druckmann τότε απάντησε "Ναι, αυτόν τον μαλάκα. Τέλος πάντων, έκαναν κάτι σαν σαμποτάζ εκεί στην Naughty Dog" υπονοώντας ότι περιόρισαν την Amy Hennig, η οποία πλέον βρίσκεται εκτός εταιρείας.

Διαβάστε τα reviews των Uncharted και συζητήστε για αυτά στα αντίστοιχα forum topics.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification