Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Tetris 99: Δωρεάν Battle Royale για το Switch

Tetris 99: Δωρεάν Battle Royale για το Switch

Saturday, 16 Feb 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/84/b3/99/tetris-99-85-1550315222.jpg
 

Tetris 99: Δωρεάν Battle Royale για το Switch

Η Nintendo ακολουθεί την μόδα.

 

Ανακοινώθηκε το Tetris 99 για το Switch της Nintendo.

Είναι γνωστό πλέον πως όλοι δοκιμάζουν την τύχη τους στο Battle Royale genre, αφού μετά τα Fortnite και PUBG, διάφορα franchises όπως το Call of Duty για παράδειγμα, προσπαθούν να κερδίσουν τα μέγιστα από αυτή την κατηγορία που είναι ξεκάθαρα της μόδας. Αυτό που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να δούμε είναι ένα Battle Royale γύρω από το Tetris, παρόλα αυτά η Nintendo φρόντισε να μας εκπλήξει στο πρόσφατο Nintendo Direct που πραγματοποίησε, αφού η ανακοίνωση του Tetris 99 επιβεβαίωσε ξανά όλα τα παραπάνω.

Όπως δηλώνει και το τίτλος του, στο Tetris 99 θα συγκεντρώνονται ισάριθμοι παίκτες online, με το παιχνίδι να διατηρεί φυσικά την last man standing νοοτροπία. Κοινώς, οι παίκτες θα παίζουν κανονικά Tetris και ο τελευταίος που θα ηττηθεί θα είναι ο νικητής του εκάστοτε match αφού εξουδετερωθούν από τα τουβλάκια οι υπόλοιποι παίκτες. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως θα κυκλοφορήσει ως free-to-play τίτλος για όλα τα μέλη του Nintendo Switch Online.

Γύρω από την δική σας οθόνη φαίνονται και αυτές των αντιπάλων σας ώστε να ρίχνετε κλεφτές ματιές στην πορεία τους και να ξέρετε αν βαδίζετε καλά ή όχι. Στην οθόνη εμφανίζονται και φράσεις όπως “Random”, “Killshots”, “Badges” και “Counter” που αναφέρονται πιθανότατα σε gameplay μηχανισμούς. Επομένως, τρέμε Apex Legends γιατί το Tetris 99 ήρθε για να μείνει.

Συζητήστε περισσότερα για το Tetris 99 στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification