DEATHLOOP

Friday, 12 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6c/c9/d9/deathloop-69-1591956518.jpg
 

DEATHLOOP

Νέο τρέιλερ από το Action Adventure FPS της Arkane Studios. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/1/19] Η ZeniMax κατοχύρωσε για λογαριασμό της θυγατρικής της εταιρείας, Bethesda, ένα video game με το όνομα "Deathloop".

Η ονομασία κατοχυρώθηκε στην Αμερική στις 26 Δεκεμβρίου και η περιγραφή του παιχνιδιού δείχνει ότι αφορά ένα online mobile game. Η κατοχύρωση πατέντας δεν σημαίνει με βεβαιότητα ότι θα κυκλοφορήσει ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης ή τουλάχιστον σχεδιασμού. Για παράδειγμα, η ZeniMax είχε κατοχυρώσει το Starfield το 2013 αλλά τελικά ανακοινώθηκε από την Bethesda στην E3 του 2018.

Η Bethesda γνώρισε επιτυχία με το Fallout Shelter, ωστόσο η υλοποίηση ενός Online mobile game σημαίνει ότι προφανώς θέλει να αφιερωθεί σοβαρά στο mobile gaming, όπως άλλωστε και η Blizzard. Διότι η ανάπτυξη ενός Online mobile game απαιτεί καθημερινή αφοσίωση τόσο από τους developers, όσο και από τους χρήστες. Βέβαια το όνομα δεν προδίδει κάποιο Online Elder Scrolls ή Online Fallout, αλλά κάτι το διαφορετικό.

Θυμίζουμε ότι στην ορολογία των games, το "death loop" είναι μια κατάσταση στην οποία κάνετε Load ένα Save σας το οποίο όμως βρίσκεται σε σημείο όπου αναγκαστικά πεθαίνετε καθώς δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τον εχθρό.

[UPDATE: 10/6/19 - Παρουσίαση στην E3 2019] Η εταιρεία ανάπτυξης Arkane Lyon ανακοίνωσε το Deathloop, στο οποίο πρωταγωνιστούν δύο αφροαμερικανοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ: 

[UPDATE 2: 12/6/20 - Νέο τρέιλερ από το Action Adventure FPS της Arkane Studios] Η πολυβραβευμένη ομάδα της Arkane Lyon δημιουργεί το DEATHLOOP ένα πρωτότυπο Action Adventure FPS που θα σας επιτρέπει να διαλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να παίξετε, να ελίσσεστε με stealth σε διάφορα levels και να παίρνετε μέρος σε μάχες με όπλα.

Η νέα δημιουργία της Arkane Studios σας μεταφέρει σε ένα μυστηριώδες νησί ονόματι Blackreef, όπου λαμβάνει χώρα μία ατελείωτη μάχη μεταξύ δύο εξαιρετικών assassins. Παίζετε ως Colt, τον έναν από τους δύο assassin και προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να σταματήσετε αυτό το βρόχο χρόνου, ο οποίος έχει παγιδέψει το μέρος σε έναν ατελείωτο κύκλο. Η προσπάθειά σας είναι αρκετά δύσκολη, αφού ταυτόχρονα σας κυνηγάνε και οι κάτοικοι του νησιού. Μπορείτε να δείτε το νέο τρέιλερ που δημοσιεύθηκε χθες στην παρουσίαση του PS5 παρακάτω.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τα όπλα σας και τις ικανότητές σας καλείστε να εξοντώσετε 8 σημαντικούς στόχους, οι οποίοι βρίσκονται διασκορπισμένοι μέσα στο χαοτικό Blackreef. Πετυχαίνοντας το στόχο σας πριν προλάβει να γίνει η επαναφορά της ημέρας θα μπορέσετε να σπάσετε και τον ατελείωτο βρόχο. Ωστόσο στις σκιές της πόλης παραμονεύει και η άλλη assassin της ιστορίας, η Julianna, η οποία έχει ως μοναδικό στόχο να εξοντώσει τον Colt. Κάθε κύκλος θα είναι μία νέα εμπειρία για εσάς από την οποία θα μαθαίνετε νέες διαδρομές και τακτικές που θα σας βοηθήσουν για τις επόμενες φορές.

Το Action Adventure θα έχει και μία δόση multiplayer. Συγκεκριμένα, πέρα από το single player gameplay στο οποίο θα παίζετε ως Colt και θα προχωράτε την ιστορία του παιχνιδιού, θα μπορείτε να παίξετε και ως Julianna και να χαλάσετε τα όνειρα ενός άλλου παίκτη μπαίνοντας κρυφά στο campaign του. Η επιλογή για multiplayer είναι εντελώς προαιρετική. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε η Julianna να ελέγχεται μόνο από το ΑΙ.

To DEATHLOOP θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC και PS5 τον Δεκέμβρη του 2020.

Διαβάστε για το νέο Space Action Platform Solar Ash και συζητήστε για το DEATHLOOP στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification