Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Josef Fares: "Η EA δεν θα πάρει ούτε δολάριο από το A Way Out"

Josef Fares: "Η EA δεν θα πάρει ούτε δολάριο από το A Way Out"

Wednesday, 14 Mar 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ec/a2/f8/josef-fares-a-way-out-66-1521061546.jpg
 

Josef Fares: "Η EA δεν θα πάρει ούτε δολάριο από το A Way Out"

Όλα τα έσοδα προορίζονται για την Hazelight που το αναπτύσσει.

 

Ο Josef Fares που ηγείται της ανάπτυξης του A Way Out ισχυρίζεται πως η EA δεν θα λάβει καθόλου έσοδα από τις πωλήσεις του παιχνιδιού.

Ο Josef Fares και η ιδιαίτερη προσωπικότητα του έχουν τραβήξει πολλάκις τα φώτα της δημοσιότητας. Ο αστείος και παρορμητικός δημιουργός του A Way Out φρόντισε να προσφέρει ακόμα ένα ενδιαφέρον θέμα προς συζήτηση αφού υποστήριξε πως όλα τα έσοδα του παιχνιδιού θα πάνε στην Hazelight και καθόλου στην EA.

Η δήλωσή του αναφέρει: “Έτσι έχει το πράγμα και πρέπει να το καταλάβετε: με την συμφωνία που έχω για αυτό το παιχνίδι, η EA δεν θα βγάλει ούτε δολάριο από αυτό. Κάθε δολάριο θα πάει στην Hazelight. Δεν θα βγάλουν καθόλου χρήματα και από την EA έχω μόνο την υποστήριξή της. Δεν έχουν αμφισβητήσει την προσέγγισή μου, δεν μπορούν γιατί δεν θα το επιτρέψω, επομένως έχουν υπάρξει άκρως υποστηρικτικοί σε όλη την πορεία ανάπτυξής του”.

Το σίγουρο είναι πως αυτός ο τύπος τα λέει πάντοτε έξω από τα δόντια.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το A Way Out και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 15/03/2018 22:18
Μπράβο του που κατάφερε τέτοια συμφωνία.Να πάρουν παραδείγματα κι άλλοι developers.Δεν ενοώ να είναι των άκρων,αλλά τουλάχιστον να μη πουλάνε τα δικαιώματα των παιχνιδιών τους στους publishers μέσω κάποιας συμφωνίας.
Notification