Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Νέα εταιρεία ανάπτυξης από την Bethesda

Νέα εταιρεία ανάπτυξης από την Bethesda

Saturday, 10 Mar 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5e/cb/64/bethesda-softworks-80-1520691190.jpg
 

Νέα εταιρεία ανάπτυξης από την Bethesda

Θα εδρεύει στο Austin του Texas.

Η Bethesda Game Studios επεκτείνεται, αφού ανοίγει νέο τμήμα ανάπτυξης στο Texas.

Μέσα από ένα δελτίο τύπου η Bethesda ανακοίνωσε: “Επεκτείνουμε τα τμήματα ανάπτυξης για μελλοντικούς τίτλους καλωσορίζοντας την BattleCry Studios στο Austin του Texas ως κομμάτι της Bethesda Games Studios”.

Ο Executive Producer της Bethesda, Todd Howard, δήλωσε για αυτή την συμφωνία: “Όσο μεγαλώνει η φιλοδοξία μας για τα games μας, τόσο μεγαλώνει η Bethesda Game Studios. Είχαμε την ευχαρίστηση να γνωρίσουμε τους ταλαντούχους developers στην BattleCry και γνωρίζαμε πως μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγμα μαζί”.

Η νέα εταιρεία ανάπτυξης θα διοικείται από τον Doug Mellencamp ο οποίος θα εργαστεί σε αυτήν ως σκηνοθέτης. Προηγουμένως ήταν γενικός διευθυντής στην BattleCry Studios. Από πλευράς BattleCry η δήλωση αναφέρει: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντασσόμαστε στην Bethesda Game Studios και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί σε κάποια από τα που ενθουσιαστικά νέα games της εταιρείας. Το ταλέντο μας θα μας επιτρέψει να φτάσουμε κάνουμε τα games μας καλύτερα απ’ ότι είχαμε φανταστεί ποτέ”.

Διαβάστε για την επερχόμενη press conference της Bethesda στην φετινή Ε3 και συζητήστε για το event στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification