Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Teaser από την Sega για νέα ανακοίνωση

Teaser από την Sega για νέα ανακοίνωση

Saturday, 13 Jan 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (3 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f9/20/5c/sega-announcement-3-1515844741.jpg
 

Teaser από την Sega για νέα ανακοίνωση

Συντονιστείτε στις 16 Ιανουαρίου.

 

Η Sega έκανε post στο Twitter το οποίο αποτελεί teaser για κάποια ανακοίνωση στις 16 Ιανουαρίου.

Απ’ ότι φαίνεται η Sega ετοιμάζει κάτι καινούριο, είτε είναι κάποιο video game ή κάποια άλλη ανακοίνωση καθώς μέσω του παρακάτω post καλεί το κοινό της να συντονιστεί στις 16 Ιανουαρίου για να παρακολουθήσει κάποια ανακοίνωση από την εταιρεία. Στην εικόνα της ανακοίνωσης βλέπουμε μια λάμπα που φωτίζει.

 Για τους πιο πονηρούς αυτή η ανακοίνωση δεν είναι τυχαία καθώς τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε Twitter post και από την Two Point Studios, που συνεργάζεται με την Sega, σύμφωνα με το οποίο ετοιμάζει την ανακοίνωση του νέου της τίτλου την ίδια ακριβώς ημερομηνία, δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου. Τι λέτε να ετοιμάζουν;

 Δείτε επίσης το Paprium, ένα Beat ‘Em Up για το Mega Drive που κυκλοφορεί μετά από 27 χρόνια από την διάθεση της κονσόλας και συζητήστε για το Mega Drive στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 efane (Level 22) 13/01/2018 14:12
Δεν θυμάμαι να φημολογείται κάτι για Sega games. Χμμμ για να δούμε....
#2 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 14:14
Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
#3 +2 Nemesis11 (Level 9) 13/01/2018 18:14
Μακάρι να ήταν ανακοίνωση για νέα κονσόλα στα πρότυπα του σήμερα......... ............... ............αλλ ά μετά το Dreamcast νιώθω ότι η Sega θα μου λέει (κάθε φορά δηλαδή που εγώ θα σκέφτομαι για νέο hardware) "μη φας αγορίνα μου έχουμε γλαρόσουπα" :cry: :cry:
Notification