Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Jump: Υπηρεσία streaming για indie games

Jump: Υπηρεσία streaming για indie games

Thursday, 13 Jul 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου  
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/14/87/3e/jump-28-1499956695.jpg
 

Jump: Υπηρεσία streaming για indie games

Ένας "παράδεισος" για indie games.

Υπηρεσίες Streaming υπάρχουν πολλές και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ολοένα και αυξάνονται. Παρόλα αυτά, στις πρώτες θέσεις βρίσκουμε γνωστούς τίτλους με κοινό εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει πως μικρότεροι τίτλοι που προσπαθούν να ξεχωρίσουν, χάνουν κάθε ευκαιρία καθώς βρίσκονται κάτω κάτω στην λίστα όπου ο μέσος gamer δεν θα κάνει scroll down.

Με λίγες εξαιρέσεις όπως τα OnLive και Gaikai, τα οποία δεν κατάφεραν κάτι λόγω διαφόρων προβλημάτων και lag, δεν βρίσκουμε κάποιο μέρος ειδικά για τα indie games. Τώρα έρχεται το Jump, μια υπηρεσία επί πληρωμής όπου σας δίνει μια μεγάλη βιβλιοθήκη από indie games, 60 για αρχή. Πληρώνοντας 10 δολάρια συνδρομή, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε indie games σε PC και Mac μέσω streaming ενώ αργότερα θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και μέσω browser. To Jump βρίσκεται σε beta και είναι υπό ανάπτυξη από βετεράνους του χώρου που υπόσχονται streaming χωρίς lag χάρις στην HyperJump τεχνολογία.

Για να δοκιμάσετε το Jump μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην beta μέσα από το site και συζητήστε περισσότερα για την υπηρεσία αυτή στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification