Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Νέο Tactical FPS από την Creative Assembly

Νέο Tactical FPS από την Creative Assembly

Monday, 04 Feb 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/f7/8f/da/313566-62-1511725620.jpg
 

Νέο Tactical FPS από την Creative Assembly

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για νέα σειρά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/3/15] Η Βρετανική The Creative Assembly, δημιουργός της σειράς Total War και του πιο πρόσφατου Alien: Isolation, ετοιμάζει ένα νέο video game με AAA production values.

Για τον σκοπό αυτό αναζητεί developer με εμπειρία στο online multiplayer mode. Η αγγελία αναφέρει ότι τα format θα είναι τα PC, PS4 και Xbox One. Παράλληλα, η Creative Assembly αναζητεί "graphics programmer με εμπειρία σε development πάνω σε PC, PS4 και Xbox One". Θα βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας νέας graphics engine.

Δεν αποκλείεται να ετοιμάζεται το Alien: Isolation 2 ή κάποιο ολοκαίνουργιο παιχνίδι.

[UPDATE: 26/11/17] Η Creative Assembly εξακολουθεί να αναπτύσσει το video game με υψηλά production values που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει.

Σύμφωνα με αγγελία που αναρτήθηκε στο site της εταιρείας, αναζητούνται τρεις developers για τις εξής θέσεις:
- Lead Technical Artist: Με τεράστια προϋπηρεσία.
- Senior meta game designer: Επίσης με δυνατό βιογραφικό που θα αναλάβει το σύστημα οικονομίας του παιχνιδιού.
- Lead Systems Designer: Να μπορεί να στήσει μηχανισμούς που αφορούν όπλα, κίνηση, abilities, gadgets, health, player progression και άλλα gameplay στοιχεία.

Προφανώς ετοιμάζεται είτε Action/RPG, είτε FPS/RPG. Μένει να το μάθουμε με κάποια επίσημη ανακοίνωση. Πάντως, το νέο αυτό παιχνίδι "θα αποτελέσει παιχνίδι-σταθμό για το genre, καθορίζοντας παράλληλα το μέλλον των επόμενων games του συγκεκριμένου genre" όπως δηλώνει η εταιρεία στις σχετικές αγγελίες της.

[UPDATE 2: 25/6/18 - Έρχεται νέο Tactical Shooter] Μέσω αγγελίας που ανήρτησε στο site της, η Creative Assembly έδειξε ότι το νέο της video game θα είναι ένα Tactical Shooter.

Ο artist που ζητάει η Αγγλική εταιρεία θα πρέπει να γνωρίζει άριστα Adobe Photoshop και Illustrator και να έχει ήδη δύο games στο ενεργητικό του τα οποία κυκλοφόρησαν στην αγορά.

[UPDATE 3: 4/2/19 - Νέα σειρά FPS] O Neill Blomkamp, σκηνοθέτης της ταινίας "District 9", επισκέφθηκε τα γραφεία της Creative Assembly όπου ενημερώθηκε για την νέα σειρά FPS που ετοιμάζει η εταιρεία. Η σχετική ανάρτηση της Creative Assembly στο Twitter είναι η πρώτη ευθεία αναφορά της εταιρείας στο είδος του επερχόμενου game, καθώς και στο ότι πρόκειται για νέα σειρά, οπότε δεν θα είναι κάποιο sequel του Alien: Isolation.

 

 

Διαβάστε τα reviews όλων των Total War games και συζητήστε για τα όσα περιμένετε από το νέο παιχνίδι της Creative Assembly σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/03/2015 08:24
Μακάρι να ετοιμάζουν το Alien isolation 2 .Είμαστε σε αναμονή και για την νέα ταινία Alien και ο συνδυασμός της ιστορίας της ταινίας με το game θα μας δώσει μια απίστευτη εμπειρία απο κάθε άποψη.Εαν συνδυαστούν αυτά και με την κυκλοφορία του occulus rift τότε μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο.
#2 the_prophet1987 (Level 22) 27/11/2017 00:12
Απο παντού ακούμε μεγάλα λόγια τελευταία.Για αν δούμε ποιός θα κρατήσει το λόγο του.
#3 ashbringer (Level 25) 27/11/2017 08:18
Θέλουμε Alien isolation 2 τώρα να δούμε την συνέχεια που δεν είδαμε ποτέ στο σινεμά απο τον Ridley Scott.
Notification