Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις To gi-Cluster στην E3 2015

To gi-Cluster στην E3 2015

Friday, 29 May 2015  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/18/e6/1f/gi-Cluster-logo-40-1432917032.jpg
 

To gi-Cluster στην E3 2015

Μεγάλη στιγμή για τους Έλληνες developers!

Τα μέλη του gi-Cluster θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην E3 2015, την μεγαλύτερη έκθεση των video games παγκοσμίως, που διεξάγεται 16-18 Ιουνίου στο Λος Άντζελες (LA Convention Center).

Στο South Hall της E3 EXPO (περίπτερο #2459), εκπρόσωποι του Corallia και των εταιρειών Intralot Interactive, Lazyland, Paspartu, Tamasenco και Trebbble θα παρουσιάσουν τη δυναμική της χώρας μας στα video games! Κύριος στόχος της αποστολής είναι η προώθηση των καινοτόμων προϊόντων των εταιρειών στην παγκόσμια αγορά, προσεγγίζοντας απευθείας μεγάλες κοινότητες από gamers και publishers καθώς και επενδυτές και στρατηγικούς επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων και τεχνολογιών που προσφέρονται συνολικά από τα μέλη του gi-Cluster, ενώ ειδικά οι εταιρείες που θα συμμετέχουν ως εκθέτες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό καινοτόμες λύσεις που έχουν αναπτύξει όπως προϊόντα mobile marketing ειδικά σχεδιασμένα για publishers, 2D browser-based MMORPG, καινοτόμους τίτλους ψυχαγωγικού λογισμικού κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και προηγμένες τεχνολογίες μετάφρασης και τοπικής προσαρμογής δημιουργικού περιεχομένου.

Να λοιπόν ένα ακόμη μεγάλο βήμα για το ελληνικό game development.

Μάθετε περισσότερα για το gi-Cluster στο επίσημο site.

Διαβάστε το review του ελληνικού 2D Platform Tulpa που κυκλοφόρησε φέτος. Συζητήστε τα πάντα για τα ελληνικά games σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ThanosRipper (Level 15) 30/05/2015 02:13
Ναι είναι όντως μεγάλο βήμα για το ελληνικό game development! Μπράβο στα παιδιά! :-)
#2 supermario644ever (Level 20) 30/05/2015 11:39
Πολύ καλά νέα,διότι η Ελλάδα συνεχώς προοδεύει στον παραπάνω τομέα κάτι το οποίο μελλοντικά μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη οικονομική ανάπτυξη. 8)
Notification