F1 2018 gameplay videos

Hot
F1 2018 gameplay videos

F1 2018 gameplay videos

Νέο gameplay trailer. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 26/5/18] Κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay video του F1 2018.

Μεταφερόμενοι στο Μονακό, βλέπουμε για πρώτη φορά στιγμιότυπα από το gameplay του F1 2018. Φαίνεται εξαιρετικό οπτικά, ενώ καθόλη την διάρκεια του βίντεο μιλάει ο πιλότος της Formula 1 Charles Leclerc. Ο ίδιος υποστηρίζει πως εντυπωσιάστηκε από τον ρεαλισμό του παιχνιδιού, ενώ είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς τις αλλαγές που έγιναν στο περιβάλλον του παιχνιδιού, στον ουρανό, τα σύννεφα αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

[UPDATE: 1/8/18 - Βελτιωμένο Career mode] Η Codemasters κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay video του F1 2018.

Το επερχόμενο Racing που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του καλοκαιριού θα περιέχει σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξής του το πληρέστερο career mode που έχει υπάρξει στην 20ετη ιστορία του franchise, ενώ θα φέρει και εξαιρετική πρόοδο στον οπτικό του τομέα. Τα νέα οπτικά, θα επιτρέπουν την απόδοση διαφόρων οπτικών εφέ, συμπεριλαμβανομένων ομίχλης,, ζέστης και πολλών ακόμα ενώ θα διαθέτει και Super License system.

“Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη F1 εμπειρία που δημιούργησε ποτέ η Codemasters”, δήλωσε ο Lee Mather, director του παιχνιδιού. “Το Career mode είναι το κεντρικό του σημείο και έχει επεκταθεί σημαντικά με την είσοδο των συνεντεύξεων που θα επηρεάσουν την πορεία σας. Υπάρχει επίσης μεγάλη ευεξία για τους παίκτες, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να επιλέγετε ανιτπάλους και να διαπραγματεύεστε με άλλες ομάδες καθόλη την διάρκεια της σεζόν. Το Career mode επεκτείνει επίσης την αναζήτηση των παικτών μέσω ενός technology tree με διαφορετικές δυνάμεις και αδυναμίες. Τέλος, θα περιέχει σημαντικές αλλαγές στους κανόνες για πρώτη φορά”.

[UPDATE 2: 19/8/18 - Νέο gameplay trailer] Η Codemaster έδωσε στην κυκλοφορία ένα νέο gameplay trailer για το F1 2018, λίγες μόλις μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του. Ένα jack of all trades τύπου τρέιλερ που μας δείχνει όλα όσα έχουμε να περιμένουμε από τον επόμενο τίτλο του ετήσιου racing. Απολαύστε το:

Το F1 2018 θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το F1 2018 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification