Gran Turismo 7: Περίοδος Κυκλοφορίας

Hot
Gran Turismo 7: Περίοδος Κυκλοφορίας

Gran Turismo 7: Περίοδος Κυκλοφορίας

Καθυστερεί για το 2022. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/11/20] Σύμφωνα με μία διαφήμιση του PlayStation στη Γαλλία, το επερχόμενο Gran Turismo 7 ενδέχεται να κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό του 2021.

Η αποκάλυψη του νέου Gran Turismo είχε γίνει μέσα στον Ιούνιο, στο PS5 showcase, ανακοινώνοντας ότι θα κυκλοφορήσει και για PS5 κάποια στιγμή στο μέλλον, χωρίς να γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία.

Σε μία γαλλική διαφήμιση του YouTube για την κυκλοφορία του PS5 φαίνεται να γράφει πως η κυκλοφορία του Gran Turismo 7 θα γίνει στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να θεωρηθεί ως επίσημη ανακοίνωση καθώς ούτε η Sony ούτε η Polyphony Digital έχουν αποκαλύψει την περίοδο κυκλοφορίας του επερχόμενου Gran Turismo. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα λάθος σε διαφήμιση αποκαλύπτει πληροφορίες για μελλοντικούς τίτλους αφού από παρόμοια διαφήμιση είχε αποκαλυφθεί ότι το Demon's Souls θα έρθει και στα PC.

Η λογική λέει ότι δεν είναι απίθανη η κυκλοφορία του Gran Turismo 7 μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021, εφόσον θα έχει κυκλοφορήσει και το PS5. Αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την Sony ή την Polyphony Digital.

[UPDATE: 9/11/20 - Τρέιλερ της Sony το επιβεβαιώνει για το πρώτο μισό του 2021] Η Sony κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το PlayStation 5 το οποίο παρουσιάζει το πως θα κυκλοφορήσουν τα δυνατά video games μέσα στο 2021, μεταξύ αυτών και το Gran Turismo 7 που αναμένεται μέσα στο πρώτο μισό του 2021.

Το βίντεο επιβεβαιώνει το χρονικό πλάισιο που είχε θέσει η διαφήμιση στη Γαλλία, ενώ στο ίδιο βίντεο αναφέρεται ότι στο πρώτο μισό του 2021 θα κυκλοφορήσουν επίσης τα Ratchet & Clank: Rift Apart και Returnal, ενώ στο δεύτερο μισό του 2021 το Horizon Forbidden West, τόσο για PS4 αλλά και για PS5.

[UPDATE 2: 23/2/21 - Καθυστερεί για το 2022] Το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσει το 2022, σύμφωνα με δήλωση του Jim Ryan, προέδρου της Sony Interactive Entertainment.

Σύμφωνα με την Sony, η παραγωγή καθυστερεί εξαιτίας του κορωνοϊού. Η επίσημη δήλωση της Ιαπωνικής εταιρείας αναφέρει ότι "Η ανάπτυξη του Gran Turismo 7 έχει επηρεαστεί από τον κορωνοϊό και για αυτό τον λόγο η περίοδος ολοκλήρωσης της ανάπτυξής του θα μεταφερθεί από το 2021 στο 2022. Με την πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη, η κατάσταση αλλάζει διαρκώς και ορισμένες σημαντικές πτυχές της ανάπτυξης των games καθυστερούν για αρκετούς μήνες. Θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gran Turismo 7 όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη".

Διαβάστε περισσότερα για το Gran Turismo 7 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/11/2020 08:40
Περιμέναμε πολύ καιρό πιστεύω για ένα νέο Gran Turismo ίσως ο καλύτερος εξομοιωτής αυτοκινήτου εκεί έξω.