Trackmania Nations Remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Trackmania Nations Remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Trackmania Nations Remake: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει λόγω του κορωνοιού.

Το Trackmania Nations αναμενόταν να κυκλοφορήσει μέσα στο Μάιο, αλλά πλέον με τα νέα δεδομένα λόγω του κορονοιού, οι μεταθέσεις κυκλοφοριών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Το Trackmania Nations Remake αποτελεί reboot του αγαπημένου free-to-play Trackmania Nations, το οποίο, όπως ανακοίνωσε η Ubisoft Nadeo, θα καθυστερήσει για δύο μήνες. Το Trackmania είναι ένα Racing που βασίζεται στην απλότητα και στις προσαρμογές που θα εφαρμόσετε.Διαγωνίζεστε σε online lobbies για το ποιος θα κάνει το καλύτερο χρόνο.

Αυτό που πραγματικά χαρακτηρίζει όμως το Trackmania ως τίτλο είναι η δυνατότητα που έχει δώσει στο community να φτιάχνει τις δικιές του πίστες, ένα χαρακτηριστικό που αναμένεται να επιστρέψει και στο reboot. Σύμφωνα με τους developers, δεδομένο πρέπει να θεωρείται το βάρος που θα δοθεί στα eSports, με καθημερινούς διαγωνισμούς και τουρνουά για παίκτες υψηλότερου επιπέδου.

Το Trackmania Nations Remake επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Μάιο, αλλά τελικά αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου για PC.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το Trackmania και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification