Ειδήσεις Racing Crash Team Racing Nitro-Fueled gameplay videos

Crash Team Racing Nitro-Fueled gameplay videos

Saturday, 01 Jun 2019  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0d/57/9e/crash-team-racing-nitro-fueled-gameplay-video-27-1558641064.jpg
 

Crash Team Racing Nitro-Fueled gameplay videos

Πλάνα από δύο retro πίστες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/5/10] Το πρώτο gameplay video του επερχόμενου Crash Team Racing: Nitro Fueled είναι γεγονός.

Διαρκεί 10 λεπτά και μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Το βίντεο προέρχεται από το multiplayer mode του παιχνιδιού:\

[UPDATE: 1/6/19 - Πλάνα από δύο retro πίστες] Παρουσιάστηκε gameplay video του Crash Team Racing: Nitro-Fueled με δύο αποκλειστικές πίστες του PS4.

Το κανάλι PlayStation Underground μας παρείχε περισσότερα πλάνα από το πολυαναμενόμενο remaster του δημοφιλούς Racing, θέλοντας να μας παρουσιάσει δύο κλασικά stages του PS1 που θα είναι διαθέσιμα στις αναβαθμισμένες μορφές τους μόνο για το PS4. Πρόκειται για τις πίστες Dragon Mines και Retro Stadium που δείχνουν πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Στην πρώτη πίστα φιγουράρει ένας τεράστιος δράκος που θέλει να σας αποτρέψει από το να πάρετε τον θησαυρό του, ενώ η δεύτερη είναι εμπνευσμένη από την κρυφή πίστα Turbo Track.

Το Crash Team Racing: Nitro Fueled θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου για PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το νέο Crash Team Racing.

Διαβάστε το review του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification